Új Santa Fe

Új Santa Fe

hirdetés

Hivatalos előzetes az új Hyundai Santa Féről.


A Hyundai előzetesként nyilvánosságra hozott egy sejtelmes fotót a vállalat ikonikus szabadidó-autójának legújabb változatáról, amely masszív, fényűző kialakítása mellett először kap villamosított hajtásláncokat is.
Image
A Hyundai Motor továbbfejlesztette és villamosította az elmúlt húsz év alatt ikonikussá vált Santa Fe hobbiterepjáróját, amelyről most elsőként egy fotót és némi információt hozott nyilvánosságra.

A vállalat leghosszabb ideje létező zászlóshajójának legújabb generációja méltóságteljes és karizmatikus külső kialakítású, valamint belső terét is frissítették, amelyekkel az egész autó prémiumérzetet és kényelmet nyújt.

Az előzetes fotó számos új formatervezési elemet mutat meg, köztük az új integrált felépítés részeként megjelenő kombinált első hűtőmaszkot és a nappali menetfényt. A széles hűtőrács merész karaktert ad az új Santa Fének, míg a rács geometriai mintája sztereoszkópos nézetet ad mindehhez. A masszív karaktert az új T-alakú menetfény is kiegészíti és felismerhetővé teszi az új Santa Fét.
A fejlesztések között a Hyundai új villamosított hajtásláncpalettát is be kíván mutatni, amelyekkel a Santa Fe először kínál hibrid és plug-in hibrid opciót. Ezen felül az új Santa Fe lesz az első Hyundai modell Európában és az első Hyundai crossover világszinten, amely a vadonatúj, harmadik generációs Hyundai járműplatformot kapta. Az új padlólemez jelentősen javítja az autó teljesítményét és kezelhetőségét.
 
A vadonatúj Santa Fe néhány héten belül bemutatkozik. Az új modell 2020 szeptemberétől kerül bevezetésre Európában. 


Forrás: Dönci Hyundai Blogja