Dögösebbek lettek a Hyundai szabadidőjárművei

Dögösebbek lettek a Hyundai szabadidőjárművei

hirdetés
Fontos újdonságokkal fut neki a Hyundai crossoverpalettája 2024-nek.
A Kona esetében az N Line csomagok elérhetősége bővült, a Bayon pedig látványos frissülésen esett át.
A Hyundai N sportmodellek hangulatát a kevéssé kiélezett műszaki tartalmú modellekbe átültető N Line csomagok a kezdetektől fogva népszerűek a márka vásárlói körében.

A vadonatúj Kona széria bevezetésekor ezért nem is váratta sokáig ügyfeleit a Hyundai, sőt: a frissen bemutatott Kona Electric N Line megjelenésével végre a széria minden motorvariánsához elérhető ez a látványos kiegészítő.
A tüzes megjelenésről egyedi első és hátsó lökhárítók, látványos oldalsó kötények, valamint exkluzív, 19 colos keréktárcsák gondoskodnak – és ha valaki ebből nem kapcsolna, N Line emblémák hirdetik, hogy nem átlagos modellváltozattal van dolga.
A külső tükörházak fényes feketék. Az utastérben N Line logóval és kontrasztos piros öltésekkel díszített sportülések jelentik a kiindulási pontot. A speciális N Line kormányon és a műszerfalon további piros részletekkel találkozunk. A pedálok fémből készültek, a tetőkárpit fekete, az ülések pedig választhatók szövetkárpitozással, vagy javarészt újrahasznosított poliészterből gyártott Alcantara és bőr kombinációjával.
Míg a Kona Electric N Line 2024 tavaszától rendelhető, a megújult Bayon bevezetéséről még nincsenek pontos információk.
A városi crossover orrát teljesen újragondolták: középen fénysáv köti össze a két LED-es nappali fényt, a lámpatesteket és a lökhárítót átrajzolták, a hűtőmaszk elnyújtott hatszögre váltott, ami határozottan sportosabb kiállást kölcsönöz az autónak.
Fontos újdonság, hogy a Bayon olyan technológiai tartalmakat biztosít, amelyek egyáltalán nem megszokottak a városi méretosztályban.
Digitális a műszeregység, mostantól alapfelszerelés a 10,25 colos központi érintőképernyő (felárért pedig a műszeregység is kérhető ugyanekkora méretben).

Vezeték nélküli töltő, okostelefon-integráció, új generációs Bluelink telematikai szolgáltatások, valamint vezeték nélküli szoftverfrissítés elégíti ki a digitális bennszülött vásárlók elvárásait.

A korábbi három USB-aljzatból kettőt USB-C rendszerűre cseréltek, amelyek nagyobb töltési teljesítményt kínálnak. Rendelhető nyolc hangszórós Bose audiorendszer (egy városi autóba!), a belsőtér-világításból pedig nemcsak teljesen száműzték az izzókörtéket, hanem állítható színű hangulatfény is rendelkezésre áll.
Az újdonságok sorát a továbbfejlesztett vezetőtámogató arzenál zárja; a Bayon még több helyzetben ügyel utasai épségére, a vészhelyzeti eCall segélyhívórendszer pedig immár a modernebb, gyorsabb adatkapcsolatot is támogatja.