hyundai-logo

Friss híreink

Hyundai i20 utastér

Hyundai i20 utastér

A világpremier alkalmával elmaradt a Hyundai i20 belső terének ismertetése. Ezt az égető hiányt most pótolta a gyártó.

Hyundai Elantra 2021

Hyundai Elantra 2021

Sportosabb, elegánsabb, különlegesebb kivitelben érkezik a hónap derekán a Hyundai Elantra hetedik generációja.

Az új i30

Az új i30

Friss dizájnnal és fejlett kapcsolódási szolgáltatásokkal lép színre, 48 voltos mild hibrid hajtásláncai pedig még takarékosabb üzemet biztosítanak.

Prophecy 2020

Prophecy 2020

A Hyundai Motor leleplezte új Prophecy elektromos tanulmányautóját, bemutatva a modell legfontosabb formai és technológiai részleteit. 

Hyundai Kona 1.6 GDi Hybrid

Hyundai Kona 1.6 GDi Hybrid

Eddig is sokféle Kona volt kapható Magyarországon. Most azonban a benzineshez, a dízelhez és az elektromoshoz csatlakozott a hibridváltozat is.

Intelligens sebességváltó

Intelligens sebességváltó

A forgalmi és útviszonyok függvényében választja ki az optimális fokozatot a Hyundai-Kia csoport intelligens sebességváltója.

Hyundai i20 Premier

Hyundai i20 Premier

Elődjénél tágasabb, egyszersmind sportosabb is a vadonatúj i20, a Hyundai városi kisautójának harmadik generációja.

Hyundai Prophecy EV

Hyundai Prophecy EV

Mintha egy Porsche 911 Turbo állt volna modellt a Hyundai legújabb koncepciójárművéhez. Az elektromos jármű márciusban debütál.

Új Hyundai i20

Új Hyundai i20

Érkezik a Hyundai i20 új generációja. Teljesen más arculatot kap a kisautó. Márciusban, a Genfi Autószalonon leplezi le az i20 új generációját a Hyundai. 

Kona Electric

Kona Electric

A zéró károsanyag-kibocsátású járművek iránti kereslethez igazodva a Hyundai megháromszorozza a Kona Electric modellek számát. 

Hyundai Arrival

Hyundai Arrival

Egy brit specialistával kötött stratégiai megállapodás hozzásegítheti a Hyundait, hogy akkumulátoros haszonjárművekkel bővítsék kínálatukat.

Új Hyundai i10

Új Hyundai i10

Más márkák szinte menekülnek ebből a kategóriából, a Hyundai viszont új városi kisautót mutatott be háromféle benzines motorral. 

Hyundai Ioniq Electric 2020

Hyundai Ioniq Electric 2020

A mai hazai kínálat talán legjózanabb, legpraktikusabb elektromos autója végre tudja a 200+ kilométeres hatótávot és a 100 kW-os gyorstöltést. 

Hyundai Limuzinok

Hyundai Limuzinok

A Hyundai csoport hobbiterepjáró-kínálatának bővítése mellett nem feledkezik meg tradicionális lépcsőshátú limuzinjairól sem.

hirdetés
Szalonunk nyitva tartása
CarNet Autó-Forrás 8200 Veszprém, Észak-keleti útgyűrű 8.
hétfő 8:00 - 15:00
kedd 8:00 - 15:00
szerda 8:00 - 15:00
csütörtök 8:00 - 15:00
péntek 8:00 - 15:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Ford CarNet
CARNET INVEST ZRT. 
Magyarország legnagyobb magán tulajdonban 
lévő gépjármű márkakereskedő és szerviz hálózata.

Középmotoros közúti autót épített a Hyundai.


Los Angelesben mutatta be RM19 közúti verseny-tanulmányautóját a Hyundai. Nem ez az első középmotoros koncepció a koreai márkától.

A Hyundai 2012-ben indította útjára Racing Midship (RM), azaz középmotoros versenyautó projektjét, csúcspontot keresve az N sportautó-programhoz. A jelenlegi az ötödik prototípus a sorban, és 390 lóerőre hangolt, 2,0 literes turbómotorjával a legerősebb is.
Image
Image
A fejlesztők szerint az autónak kevesebb mint négy másodpercre lesz szüksége ahhoz, hogy álló helyzetből elérje a 100 km/órát. A Hyundai TCR versenyautóitól átvett erőforrás mellett az autó fékteljesítménye, tömegelosztása és tapadása is motorsport szinten áll, ugyanakkor a Hyundai kifejezetten közúti használatra tervezte az autót – hiszen azon a közúti N modellekben használatos technológiákat fejleszti. Hogy ez mennyire így van, azt jól mutatja, hogy az egykori motorházfedélbe vágott lyukon keresztül elérhető üzemanyagtöltő nyílás kulccsal zárható sapkát kapott.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2019/11/24/hyundai-rm-19/