hyundai-logo

Friss híreink

Hyundai hőszivattyú

Hyundai hőszivattyú

Árammal fűteni drága, de egy villanyautóban nincs más energiaforrás, igaz? Nem igaz: a Hyundai elmagyarázta, hogyan működik a hőszivattyú.

Új Hyundai Santa Fe

Új Hyundai Santa Fe

A Hyundai szabadidőjármű zászlóshajójának továbbfejlesztett változata prémium fejlesztésekkel, új hibrid és plug-in hajtásláncokkal lép színre. 

Új Santa Fe

Új Santa Fe

A Hyundai előzetesként nyilvánosságra hozott egy sejtelmes fotót a vállalat ikonikus szabadidó-autójának legújabb változatáról.

Nyiss ablakot a Zenének!

Nyiss ablakot a Zenének!

A Hyundai és a MÁV Szimfonikus Zenekar közös projektjének keretében hetek óta járják a Hyundai zenélő autói az országot.

Hyundai Veloster-N 2020

Hyundai Veloster-N 2020

Intelligens vezérlésű, nyolcfokozatú sebességváltóval teszi élvezetesebbé és biztonságosabbá a vezetést a Hyundai Veloster N.

TOPGEAR Electric Awards

TOPGEAR Electric Awards

A Kona Electric a ’legjobb kisméretű családi villanyautó’ címet nyerte el a folyóirat első ízben meghirdetett Electric Awards villanyautós díjátadóján.

Prophecy EV rendszerek

Prophecy EV rendszerek

A Prophecy elektromos tanulmányautó utasai a különleges légtisztító berendezésnek köszönhetően mindig friss levegőhöz juthatnak.

Hyundai i20 utastér

Hyundai i20 utastér

A világpremier alkalmával elmaradt a Hyundai i20 belső terének ismertetése. Ezt az égető hiányt most pótolta a gyártó.

Hyundai Elantra 2021

Hyundai Elantra 2021

Sportosabb, elegánsabb, különlegesebb kivitelben érkezik a hónap derekán a Hyundai Elantra hetedik generációja.

Az új i30

Az új i30

Friss dizájnnal és fejlett kapcsolódási szolgáltatásokkal lép színre, 48 voltos mild hibrid hajtásláncai pedig még takarékosabb üzemet biztosítanak.

Prophecy 2020

Prophecy 2020

A Hyundai Motor leleplezte új Prophecy elektromos tanulmányautóját, bemutatva a modell legfontosabb formai és technológiai részleteit. 

Hyundai Kona 1.6 GDi Hybrid

Hyundai Kona 1.6 GDi Hybrid

Eddig is sokféle Kona volt kapható Magyarországon. Most azonban a benzineshez, a dízelhez és az elektromoshoz csatlakozott a hibridváltozat is.

Intelligens sebességváltó

Intelligens sebességváltó

A forgalmi és útviszonyok függvényében választja ki az optimális fokozatot a Hyundai-Kia csoport intelligens sebességváltója.

Hyundai i20 Premier

Hyundai i20 Premier

Elődjénél tágasabb, egyszersmind sportosabb is a vadonatúj i20, a Hyundai városi kisautójának harmadik generációja.

hirdetés
Szalonunk nyitva tartása
CarNet Autó-Forrás 8200 Veszprém, Észak-keleti útgyűrű 8.
hétfő 8:00 - 15:00
kedd 8:00 - 15:00
szerda 8:00 - 15:00
csütörtök 8:00 - 15:00
péntek 8:00 - 15:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Hyundai CarNet
CARNET INVEST ZRT. 
Magyarország legnagyobb gépjármű márkakereskedő és szerviz hálózata.

Középmotoros közúti autót épített a Hyundai.


Los Angelesben mutatta be RM19 közúti verseny-tanulmányautóját a Hyundai. Nem ez az első középmotoros koncepció a koreai márkától.

A Hyundai 2012-ben indította útjára Racing Midship (RM), azaz középmotoros versenyautó projektjét, csúcspontot keresve az N sportautó-programhoz. A jelenlegi az ötödik prototípus a sorban, és 390 lóerőre hangolt, 2,0 literes turbómotorjával a legerősebb is.
Image
Image
A fejlesztők szerint az autónak kevesebb mint négy másodpercre lesz szüksége ahhoz, hogy álló helyzetből elérje a 100 km/órát. A Hyundai TCR versenyautóitól átvett erőforrás mellett az autó fékteljesítménye, tömegelosztása és tapadása is motorsport szinten áll, ugyanakkor a Hyundai kifejezetten közúti használatra tervezte az autót – hiszen azon a közúti N modellekben használatos technológiákat fejleszti. Hogy ez mennyire így van, azt jól mutatja, hogy az egykori motorházfedélbe vágott lyukon keresztül elérhető üzemanyagtöltő nyílás kulccsal zárható sapkát kapott.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2019/11/24/hyundai-rm-19/