Az új Hyundai i10

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

LENYŰGÖZŐ BENYOMÁS.

hyundai-i10

Mire vár? Legyen nagy hatással!


A legnagyobb dolgok mindig az apró részleteken
múlnak. Ilyen a vadonatúj i10 is.Friss, kifejező
formavilágának és az élvonalbeli technológiák
gazdag kínálatának köszönhetően igazi intelligens
útitárs, amely stílusával és rugalmasságával Önt is naggyá teszi.

#HyundaiGoBig

Teljesítmény (max.)

0

LE

Nyomaték (max.)

0

Nm

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

hyundai-i10

Dinamikus és stílusos.


Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj i10-nek, amellyel sehol máshol nem találkozhat a kategóriában.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

ford-fiesta

HATÉKONY HAJTÁSLÁNC-TECHNOLÓGIA


1.0 literes és 1.2 literes MPI benzinmotor
A három, illetve négyhengeres, hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor alapfelszereltségként kínálja a start-stop rendszert (Idle Stop and Go, ISG). A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és szerényebb CO2-kibocsátást eredményez.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

hyundai-i10

MÉG BIZTONSÁGOSABB, MÉG MEGNYUGTATÓBB


Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást.

Az új, multifunkciós kamera öt funkciót szolgál ki: ezek a ráfutásos balesetet megelőző és figyelmeztető rendszer (FCA), az intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA), az aktív sávtartó rendszer (LKA), a vezetői éberség csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA) és az intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW).

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

hyundai-i10

BLUE LINK
KAPCSOLÓDÁS


Vezérelje az i10 modellt okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink csatlakoztatott szolgáltatások zökkenőmentes kapcsolódást kínálnak: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

A 8 colos navigációs rendszer mellé öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira. Tájékozódjon valós időben a forgalomról, az időjárásról és a hasznos úti célokról (POI) - sőt, ha a helyi törvények megengedik, akár a traffipaxokról is.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNHY-58255651