toyota-logo

Friss híreink

Land Cruiser 79

Land Cruiser 79

Rég várt kényelmi szolgáltatásokkal szerelte fel a platós Land Cruiser 79 csúcs-haszonjárművet a Toyota.

SEMA 2019

SEMA 2019

A Toyota ígéretéhez híven közel féltucatnyi izgalmas változatban mutatta be sportos zászlóshajóját a világ első számú autótuning-kiállításán.

Toyota Raize

Toyota Raize

A CH-R-nél rövidebb, és robusztusabb crossovert mutatott be a Toyota. A Raize a Daihatsuval közösen kifejlesztett padlólemezre épül.

Technology

Technology

Japán legnagyobb meteorológiai szolgáltatója a japán autógyártóval közösen a csapadék előrejelzésének modern módszerét dolgozta ki.

Plug-in hibrid

Plug-in hibrid

A november végén nyíló Los Angeles-i Autószalonon leplezi le a RAV4 szabadidőjármű hálózatról tölthető hibrid változatát a Toyota. 

Supra 3000GT

Supra 3000GT

Különleges tanulmánnyal készül a jövő héten nyíló SEMA kiállításra a Toyota. A GR Supra 3000GT Concept a hasonló nevű alkotás előtt tiszteleg.

Toyota Mirai

Toyota Mirai

A Tokiói Autószalonon mutatják be a történelmet író, melléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás modell legújabb generációját. 

GR Supra

GR Supra

A GT 4 jóvoltából már Európában is a rajtvonalhoz állhat a Toyota GR Supra. Áttekintjük az ikonikus sportautó legnevezetesebb pillanatait.

Toyota Future

Toyota Future

Szinte zavarba ejtően sokrétű és realisztikus jövőutazás várja a Toyota emberektől, képektől standjának látógatóit a Tokiói Autószalonon.

Proace City

Proace City

A hétvégén megrendezésre kerülő Budapest Auto Show-n debütált a Toyota vadonatúj sikervárományos áru- és személyszállító családja.

Központi elérhetőségeink: