Crossover kerékpárok

Crossover kerékpárok

hirdetés

Ezt a szabadidőjárművet pedálozni kell.


Nem versenybringák, de nem is átlagos városi vagy túrabiciklik: a Peugeot Crossover kerékpárjai valahol a kettő között vannak.
Image
A 138 éves Peugeot Cycles idén nyáron hat új modellt mutatott be, amelyek a túrakerékpárok és a terepsport-kerékpárok előnyeit ötvözik – azaz pont olyanok, mint a szabadidőjárművek, amelyek félig személyautók, félig meg terepjárók.

A saját tervezésű alumínium vázakat a Peugeot Cycles franciaországi üzemében gyártják speciális, zárványmentes, egyedi és különleges technológiával.

A trekking vagy vegyes használatú vázak mellett rugózott vázzal is választhatók a Peugeot eT01 Crossover kerékpárok: itt elöl-hátul 80 mm-es rugóút biztosít kényelmes utazást és stabil úttartást.

A villamosítást kétféle akkuval, háromféle motorral oldották meg, a komponenseket a Bosch szállítja.
Az alsócsőbe integrált lítium-ion akkumulátorok modelltől függően kétféle (400 vagy 500 Wh) kapacitást kínálnak – ezek közös jellemzője, hogy töltéshez könnyen, egy mozdulattal eltávolíthatók, a véletlen kiesés ellen azonban rendkívül biztonságos zárszerkezet óvja őket.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2020/08/29/peugeot-et01-crossover-kerekparok-2020/