Peugeot Felépítmények

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

UTÓLAGOS FELÉPÍTMÉNYEK:
ALAKÍTSA IGÉNYEI SZERIN

A Peugeot kishaszonjárművek széles modellpalettáját utólagos felépítmények egészítik ki, így a különféle szakmai igényeket még szélesebb körben lefedik. A felépítmények minőségét nagy múltú, hazai felépítménygyártó partnerek garantálják. Ez a kiegészítő szolgáltatás számos előnnyel jár:

- demo felépítmények kiállítása a Professional Centerekben,
- szektor specifikus ajánlatok, kedvező finanszírozás,
- a Peugeot márka és felépítményező partnereinek szakértelme,
- egyedi, személyre szabott igények megvalósítása.
peugeot-felepitmenyek

PLATÓS
FELÉPÍTMÉNY

Peugeot Boxer szimpla vagy dupla-kabinos alvázra építhető alumínium plató és plató- ponyvás felépítményeket kínálunk, építőpiari,mezőgazdasági és számos más szektorban tevékenykedő vállalkozásnak. A plató oldalfalai lenyithatóak a könnyebb rakodás érdekében. Igény szerint készülhetnek osztott kivitelben is.  A plató-ponyva felépítmény igény esetén elhúzható ponyvával is kérhető.
peugeot-felepitmenyek

DOBOZOS
FELÉPÍTMÉNY

Az alvázakra épülő dobozos megoldások jól kiegészítik a gyári furgonok kínálatát, így szélesebb körben elégíthetőek ki az ügyféligények, legyen szó nagy volumenű árú szállításáról vagy vegyes használatú haszonjárművekről.

Mindkettőre kínálunk megoldást:
Zárt, áruszállító doboz: akár 10 raklapőos kivitel, igény esetén oldalajtóval
R-BOX vegyes használatú haszonjármű: 7 személyes duplakabinos alváz, 4,8  m3 üvegszál dobozzal. Furgon megjelenés, visszaigényelhető ÁFA.

peugeot-felepitmenyek

BURKOLATOK

A Partner, Expert és Boxer rakterének tökéletes védelméről belső padló és oldalburkolat gondoskodik, amely védi a sérülékeny lemezfelületeket.
peugeot-felepitmenyek

DUPLAKABINOS
FURGON

A duplakabinos furgonok alternatívát kínálnak  az áru és/vagy szerszámok és akár 7 személy egyidőben történő szállítására. Az utasok biztonságáról és kényelméről a 3 pontos biztonsági övek, merev kabinelválasztás és ergonomikus ülések gondoskodnak. Modelltől függően a kialakítás lehet fix vagy moduláris. A duplakabinos változatok VTSZ8703 besorolásúak, ÁFA- és regisztrációs adó kötelesek. Részletekről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-96824853