Peugeot Boxer

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

TARTÓS
HASZONGÉPJÁRMŰ

A Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjármű-család. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság és tartósság érdekében a Boxerrel több mint 4 000 000 tesztkilométert tettünk meg a legextrémebb körülmények között; tíz évnyi intenzív igénybevételnek megfelelő, szám szerint 500 000 ajtónyitást végeztünk rajta; valamint 1000 gázlóátkeléssel ellenőriztük az autó tömítettségét és korrózióvédelmét.
peugeot-boxer

MODERN ÉS
MARKÁNS FORMATERV

A Boxer formatervét erős és modern karaktere teszik időszerűvé. Egy haszonjárműnek praktikusnak és strapabírónak kell lennie, ugyanakkor fontos, hogy megjelenésével az üzletet is építse. A határozottan modern orr-rész erőt és teljesítményt sugároz, a motorháztető vonalai markánsak. Kifejező, macskaszerű megjelenésébe pedig kiválóan illeszkedik széles hűtőrácsa és az immáron nappali menetfénnyel vagy opcionálisan fénydiódával ellátott első lámpája. Tekintélyt parancsoló lökhárítója maximális védelmet nyújt, a strapabíró polikarbonát ködlámpákat* is ide szerelik be, az alsó részén elhelyezett fellépők pedig megkönnyítik a szélvédő tisztán tartását.

Teljesítmény

0

LE

Raktér

0

m3

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

peugeot-boxer

KI- ÉS
BERAKODÁS

A Peugeot Boxer nagyban segíti a ki- és berakodást. A kerékdobok közötti szélessége 1,422 m, maximális szélessége belül 1,870 m. A rakodóküszöb az egyik legalacsonyabb a kategóriában: 493–602 mm. A rakodóperem magassága pneumatikus felfüggesztéssel* tovább csökkenthető. A hátsó ajtók 96-tól 270°* fokig nyithatók. Egy vagy két oldalajtóval rendelhető. Hosszúság, magasság alapján a Peugeot Boxer 8-féle változatot kínál. Terhelhetősége 8-tól 17 m3-ig terjed, hétféle raktérmérettel, ezzel a szegmens egyik legjobbja.

FELSZERELTSÉGVÁLASZTÉK

peugeot-boxer

HASZNOS
SZÉLESSÉG

A lehető legnagyobb rakodótér biztosítása érdekében egyetlen köbcentiméter sem vész kárba. A Peugeot Boxer rendelkezik kategóriájának egyik legnagyobb rakodható padlószélességével: 1,422 m a kerékdobnál, 1,870 m maximális belső szélesség mellett.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

peugeot-boxer

TACHOGRÁF
TOLATÓKAMERA

A digitális tachográf* 4 tonnás vagy nagyobb össztömegű járműveknél kötelező tartozék, használatát európai jogszabály teszi kötelezővé. A digitális tachográfot sebességszabályozóval látták el. A menetadatokat memóriakártyán rögzíti, és beépített nyomtatóval is rendelkezik. A hátramenet közben végrehajtott precíz manőverezést a tolatókamera* távolságjelző vonalakkal teszi még egyszerűbbé. A harmadik féklámpa mellé beépített kamera tolatás közben automatikusan bekapcsol, a képet pedig az érintőképernyőn jeleníti meg.

GAZDASÁGOSÜZEMELTETÉS

peugeot-boxer

SZERVÍZ
BIZTONSÁG

Az átvizsgálások gyakorisága és az elvégzendő műveletek a megtett kilométerek számától és a gépjármű életkorától függnek.  A gyártó által előírt szervizintervallum: 48.000km/2 év. Fokozott üzemeltetés esetén az ajánlott, de nem kötelező szervizintervallum 30.000 km/1 év. Fontos, hogy amennyiben 2 éven belül eléri a 48.000km-t, és elmulasztja szervizbe vinni gépjárművét, úgy a fenti mulasztásával okozott műszaki meghibásodások esetében elveszíti a garanciát a mulasztás miatt meghibásodott alkatrészek tekintetében. Természetes a 2 éves garancia változatlanul megmarad azon meghibásodások esetében, amelyek nem az előírt szervizintervallumok elmulasztása következményeként merülnek fel.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-78119555