Peugeot Partner

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

EGYBŐL
DÍJNYERTES

Minden egyes szakma képviselője meg fogja találni a hatékony munkavégzésre leginkább alkalmas konfigurációt, például a minden körülmények között strapabíró Grip változatot vagy a sok időt utazással töltő ügyfeleknek készült Asphalt verziót. Az új Peugeot Partner garantáltan növeli a vállalkozó kedvet, és arra tanít, hogy semmi sem lehetetlen.
peugeot-partner

2019-BEN AZ ÉV
HASZONJÁRMŰVE

A Peugeot Partner kínálatában, szegmensben világújdonságként megjelenik a teljesen új vezetési élményt nyújtó PEUGEOT i-Cockpit®. A díjat odaítélő zsűri figyelmét két egyedülálló újítás is felkeltette: a rakomány biztonságos szállítását garantáló túlterhelésjelző(2) és a holtterek belátására speciális kamerákat alkalmazó Surround Rear Vision rendszer.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

m3

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

peugeot-partner

A MUNKAVÉGZÉS
ÚJ MÓDJA

Élvezze a haszongépjárművek szegmensében egyedülálló kényelmet és a sajátos életstílust, melyet a mintegy második irodaként működő új Peugeot Partner biztosít. Használja ki, hogy a Multiflex üléspadon(1) három személy is utazhat vagy vegye igénybe a középső ülés lehajtható háttámlájába beépített, tetszőleges irányba fordítható íróasztalkát(1). Az utastér különböző pontjain kialakított ötletes tárolókban valamennyi munkaeszközét kényelmesen el tudja helyezni.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

peugeot-partner

HATÉKONY,
TAKARÉKOS MOTOROK

A gépjármű felépítését érintő változások és a tömeg csökkentése egyaránt nagy szerepet játszottak az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás csökkentésében. A modellhez kínált kiváló hatékonyságú motorok a legújabb Euro 6d-TEMP normáknak is megfelelnek. A benzines erőforrások között két 1.2 PureTech motort találunk: PureTech 130 LE S&S 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltóval nés PureTech 110 LE S&S 6 fokozatú kézi váltóval (2019 júniustól lesznek rendelhetők). A PureTech motorok a részecskekibocsátás csökkentése érdekében benzines részecskeszűrővel vannak ellátva.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

peugeot-partner

TÖKÉLETESEN
BELÁTHATÓ KÖRNYEZET

A Surround Rear Vision névre hallgató innovatív rendszernek köszönhetően megszűnik a régi dilemma, hogy a rakomány épségét vagy a láthatóságot részesítsük-e előnyben. Ez az értékes vezetéssegítő funkció a gépjármű külső környezetéről nyújt tájékoztatást, és a gépjármű minden pontján optimális láthatóságot biztosít, ami jelentősen megkönnyíti a vezetést és a manőverezést. Az új Peugeot Partnert két kamerával szerelték fel: az egyiket az utasoldali visszapillantó tükör talpába, a másikat a lemezelt hátsó ajtó felső részébe építették be. A rendszer a kamerák által közvetített képet a közvetlen környezet jobb láthatósága, a gyorsabb reakció idő és a fokozott biztonság érdekében a belső visszapillantó tükör helyén található képernyőn jeleníti meg.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

peugeot-partner

MINDENNAPI
SZÖVETSÉGESEI

A számtalan vezetéssegítő funkció között olyan berendezéseket találunk, mint a könnyebb és biztonságosabb be- és kiszállást, illetve közlekedést biztosító szabad kezes nyitó- és indítórendszer(1), az indítást és a parkolást megkönnyítő elektromos rögzítőfék(2) vagy a nehéz terepen ideális, lejtmenet-szabályozóval kiegészülő Grip Control(2).

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-38462633