Új Peugeot 208

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ELLENÁLLHATATLAN DESIGN

Az új PEUGEOT 208 határozott sportos vonalai fiatalos energiával párosul. A beltérben pedig a forradalmi PEUGEOT 3D i-Cockpit® várja. Városi kisautónk a választás szabadságát nyújtja; hiszen benzines, dízel és elektromos meghajtással is hazaviheti
peugeot-208-design

SPORTOS ÉS ÉRZÉKI

Az új PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet. A Black Diamond tetői, a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyeki, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsáki még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

uj-peugeot-208-belso-design

PEUGEOT 3D i-Cockpit®

Fedezze fel a legújabb generációs PEUGEOT 3D i-Cockpit®-oti. Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormányi, a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregységi, a nagy felbontású 10” érintőképernyői és a 7 billenőkapcsolói jóvoltából. A még modernebb megjelenés érdekében a 8 színből álló világításcsomagi segítségével a belső hangulatvilág is személyre szabható.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

uj-peugeot-208-motorok

Egy új moduláris és hatékony platform

Az új 208 a moduláris kiképzésű, többféle meghajtással is társítható új CMPi/eCMPi platformra épül, így tulajdonosa szabadon választhat a benzines, dízel és a tisztán elektromos meghajtás között. Az úttartás, a kormányozhatóság, a zajkomfort optimalizálása, valamint a tömeg csökkentése révén csökkent a CO2-kibocsátás, és egyben intenzívebbé vált a vezetési élmény.

Az e-208 szintén profitál az eCMP platform nyújtotta előnyökből, mely optimális felépítést, a hagyományos változatokéval megegyező hátsó helykínálatot és azonos vezetési pozíciót biztosít.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

uj-peugeot-208-technologia

PEUGEOT DRIVE ASSIST

Az új PEUGEOT Drive Assist Plusi rendszer a beépített radarok és kamerák révén már az intelligens félautonóm vezetés előhírnöke;

  • Sávtartó automatika a sávon belül pozíció választással
  • Adaptív tempomat Stop & Go funkcióval

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

uj-peugeot-208-reszletek

3D DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG

A futurista kinézetű, holografikus 3D képernyőt magában foglaló digitális műszeregységi szemmagasságban helyezkedik el. A gépjárművel és a vezetéssel kapcsolatos információk fontosságuk vagy sürgősségük függvényében (biztonság, vezetéssegítő rendszerek, navigáció) könnyen értelmezhető módon, két szinten kerülnek megjelenítésre. Az állandó kijelzés részét képező adatok tetszés szerint beprogramozhatók.

MYPEUGEOT

my-peugeot

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS MARADJON KAPCSOLATBAN AZ AUTÓJÁVAL

Valós idejű személyre szabott kínál az ingyenes My Peugeot alkalmazás:

- Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
- Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatásokhoz
- Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-55297557