Peugeot Expert

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

GENERÁCIÓS
UGRÁS

Az új generációs moduláris padlólemezre épülő új PEUGEOT Expert elődeihez képest könnyebb és biztonságosabb modell, mely számos újdonságot kínál. A PEUGEOT Expert háromféle hosszúságban kapható: a mindössze 4,60 m hosszú kompakt, a 4,95 m-es közepes és az 5,30 m-es változat. Csupán 1,90 méteres* magasságának köszönhetően a parkolóházakba is könnyen behajt. Az új PEUGEOT Expert ezáltal ideális arányt teremt a külső méretek és a raktér hasznos térfogata között. Átgondolt modell, mely fogyasztás, kényelem, dinamikai tulajdonságok és biztonság terén is eleget tesz a legkülönbözőbb ügyfelek kívánalmainak.
peugeot-expert

KÖNNYŰ
BEPAKOLÁS

A lábmozdulattal, érintés nélkül nyitható oldalsó tolóajtók* nyitásához elég egy
lábmozdulat a hátsó lökhárító sarka alá, és automatikusan kioldanak a gépjármű zárjai, illetve kinyílik a megfelelő oldali tolóajtó. Majd ugyanígy zárhatók, ha belhagyjuk a járművet, amely ekkor automatikusan lezárul. Ha tele van a kezünk sem szükséges a földre pakolnunk, elég, ha a kulcs a zsebünkben van.

Teljesítmény

0

LE

Terhelhetőség

0

tonna

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

peugeot-expert

ALAKÍTHATÓ
KABIN

A Moduwork üléspadnak* köszönetően az új Expert kiváló átalakítási lehetőségeket kínál az üres helyek felhasználására. Ha a szélső utasülést a válaszfalhoz hajtjuk, sík padlófelületet kapunk. A válaszfal lehajtható csapóajtaja révén a rakodótér hossza akár 4 méteresre is bővíthető, ami nagy segítség lehet a hosszú tárgyak szállításakor. Az utastér ráadásul szükség esetén igazi mozgó irodává alakítható: a középső könyöktámasz leengedésével egy rendkívül praktikus forgóasztal áll rendelkezésre.

FELSZERELTSÉGVÁLASZTÉK

peugeot-expert

GONDTALAN
KÖZLEKEDÉS

Kompakt változat
A 4,60 m hosszú kompakt változat gond nélkül használható a mindennapokban. Különösen jól alkalmazkodik a városi fuvarozás sajátos követelményeihez. Minden tekintetben megbízható partner rendkívüli teherbírással: legnagyobb hasznos terhelése akár 1400 kg, hasznos raktérfogata 5,1 m3*, hasznos hosszúsága 3,32 m*.

Parkolás
A Peugeot Expert a parkolóházakba is könnyen behajthat, mivel magassága egyetlen változat esetében sem haladja meg az 1,90 m-t**.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

peugeot-expert

VEZETÉST
SEGÍTŐ RENDSZEREK

Intuitív vezetés
A biztonságosabb és kényelmesebb vezetés érdekében a Peugeot Expert számos új generációs vezetést segítő berendezéssel* rendelkezik. Táblafelismerés és sebességkorlátozás-figyelmeztetés funkció A multifunkciós kamera felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat, és a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra. A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.

VisioPark 1
A tolatókamera* tolatáskor automatikusan működésbe lép. A kamera 180 fokos panoráma rálátást biztosít a jármű mögötti területre és annak környékére. A hátsó nézet a jármű kormányállását követő segédvonalakat is megjeleníti. Ha a rendszer akadályt észlel az autó mögött, a még pontosabb manőverezés érdekében, automatikusan Zoom módba vált.

GAZDASÁGOSÜZEMELTETÉS

peugeot-expert

MODELL
VÁLADZTÉK

A legkülönfélébb szakmák igényeinek minél teljesebb kielégítése érdekében a Peugeot Expert a következő változatokat kínálja: Duplakabinos változat*, melyben a második sorban található háromszemélyes üléspadnak köszönhetően akár hatan is utazhatnak. A duplakabinos változat raktere a kabinelválasztó és a hátsó üléspad lehajtásával 5,5 m3-re növelhető.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-23378081