Friss híreink

ÚJ Ë-C4

ÚJ Ë-C4

A Citroën 2020-ban is folytatja elektromos offenzíváját, mégpedig a kompakt ötajtósok szegmensében: megérkeztek az első képek az új ë-C4 -ről.

Citroën C1 JCC+

Citroën C1 JCC+

Jean-Charles de Castelbajac francia divattervező immár a harmadik Citroën-modellt alakítja át ízlése szerint. Ezúttal a márka legkisebb típusa volt soron.

C5 AirCross "C/Series"

C5 AirCross "C/Series"

A Citroën újabb modellel a C5 Aircross-szal bővíti speciális szériáját a C-Series-t. A speciális széria fő vonzereje a lenyűgöző kényelmi felszereléseiben rejlik.

Citroën Ë-Jumpy

Citroën Ë-Jumpy

A Citroën, amely 90 éve meghatározó szereplője a haszongépjármű-gyártás történetének, bemutatja tisztán elektromos kompakt furgonját. 

Citroën C4 Cactus "C-Series"

Citroën C4 Cactus "C-Series"

A 2019-ben bevezetett centenáriumi „Origins” gyűjtői kiadás sikere után a Citroën 2020-ban újabb átfogó speciális szériát kínál. 

AMI - 100% ëlectric

AMI - 100% ëlectric

A Citroën immár száz éve elszántságáról és kreativitásáról bizonyságot téve törekszik arra, hogy demokratizálja a mobilitáshoz való hozzáférést. 

Citroën C3 Origins

Citroën C3 Origins

A Citroën a századik születésnapjára különleges kivitelű, jubileumi modellt készített a C3-asból. Erős benzinmotorral és automata váltóval próbáltuk ki.

Új Citroën C3

Új Citroën C3

A Citroën bemutatja az új C3-at, világszerte legnépszerűbb modelljének legújabb változatát. A modern kinézetű, biztonságérzetet nyújtó modellt.

Elektromos terepkupé

Elektromos terepkupé

Hamarosan nyugdíjba megy a kompakt C4 Cactus, helyére azonban egy egészen más stílusú modellt állít be a Citroën.

Citroën Xsara

Citroën Xsara

Merőben alulértékelt használt autó a Citroën Xsara. Ez a szerencséje mindazoknak, akik olcsón keresnek megbízható technikájú autót.

Brüsszeli Autókiállítás

Brüsszeli Autókiállítás

A márka elektromos offenzívájának elindítása: a Citroën 100 éve az autózás demokratizálásán dolgozik. 

Citroen C3 Aircross SUV C-series

Citroen C3 Aircross SUV C-series

A Citroën „C-Series” néven újabb speciális szériát vezet be, mely a modellek különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe.

C5 AirCross Hybrid

C5 AirCross Hybrid

A Citroën bemutatja elektromos offenzívája élharcosát, az új C5 Aircross Hybrid SUV-ot, az ë-Comfort osztályú, csúcstechnológiás városi autót.

Inspired by Pro

Inspired by Pro

A Citroën a haszongépjármű-gyártás történetének egyik meghatározó szereplője: 2019 első félévében az európai rangsor 6. helyén áll.

hirdetés
Szalonjaink nyitva tartása
CarNet Triplex 1112 Budapest, Vizsla utca 2-4.
hétfő 9:00 - 18:00
kedd 9:00 - 18:00
szerda 9:00 - 18:00
csütörtök 9:00 - 18:00
péntek 9:00 - 18:00
szombat 9:00 - 13:00
vasárnap Zárva
Citroen CarNet
CARNET INVEST ZRT. 
Magyarország legnagyobb gépjármű márkakereskedő és szerviz hálózata.

Központi elérhetőségeink: