Citroen
C3 Profi

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A TöKÉLETES
ÁRUSZÁLLÍTÓ

Letisztult, optimista dizájn, expresszív, egyedi formavilág, innovatív szellem, karizmatikus megjelenés… Keltse új életre cégét az új Citroën C3 Profival!
citroen-c3-profi

PARTNER
A MUNKÁBAN

A kevesebb mint 4 m hosszú új C3 Profi különösen fürge és jól kormányozható autó, ami nagy könnyebbséget jelent a városi közlekedésben. Öt ajtóval és egy 922 literes csomagtartóval rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

 

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

citroen-c3-profi

VARIÁLHATÓSÁG &
KÉNYELEM

A már ránézésre is kényelmes ülések és az ötletes tárolóhelyek az első pillanattól kellemes érzéssel töltik el az embert. Az új C3 Profi egy komfortos védőburkot von körénk, ami különösen jólesik, ha sok időt töltünk utazással. Helyezze magát kényelembe mobil irodájában!

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

citroen-c3-profi

BLUEHDI
DÍZELMOTOR

Az új C3 Profi takarékos és környezetkímélő, ugyanakkor kellemes vezetési élményt nyújtó, 100 LE-s BlueHDi dízelmotorral kerül forgalomba.
A BlueHDi technológiával, azaz a FAP részecskeszűrő mellett egy SCR katalizátort is tartalmazó kipufogórendszerrel a Citroën hatékony és tartós választ ad a dízelmotorok által kibocsátott káros anyagok kérdésére. Ráadásul e csúcstechnológiás, tiszta megoldást változatlan vezetési élmény mellett veheti igénybe.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

citroen-c3-profi

CONNECTEDCAM
CITROËN™

Ez az opcióként rendelhető fedélzeti kamerarendszer felveszi, amit a vezető maga előtt lát, így alkalmazottai mindennapjainak is tanúja lehet. A vezető egy gombnyomással lefényképezheti, amit lát, és a fotót biztonságosan megoszthatja a közösségi oldalakon. A szélvédő előtt zajló eseményeket a kamera automatikusan rögzíti, így a rendszer egy közelekedési incidens megítélésében is hasznos lehet. Használja ki e fantasztikus eszközben rejlő lehetőségeket céges szolgáltatásai színvonalának és biztonságának javítására!

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

citroen-c3-profi

HELYKÍNÁLAT &
ÖTLETES TÁROLÓHELYEK

A tárolóhelyek kialakítása a lehető legpraktikusabb. Az ötletesen elhelyezett középső rakodóhelynek köszönhetően maximális hely áll rendelkezésre az első sorban, a kesztyűtartónál pedig nincs nagyobb a kategóriában (6,25 l). Az első ajtókban kialakított hatalmas ajtózsebeknek köszönhetően minden szükséges kellék kéznél van.  Az új C3 Profi több, mint 900 literes rakodótérrel rendelkezik, így a szakmai tevékenységéből következő minden elvárásnak eleget tesz.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-46785619