Citroen
Jumper

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A LEGJOBB KÖRÜLMÉNYEK
KÖZÖTT DOLGOZHAT

A  Citroën Jumper nemcsak az ön fáradhatatlan munkatársa, hanem a vállalat zászlóvivője is, amely remek tulajdonságaival önt is képes lesz  meggyőzni.

 
citroen-jumper

MIÉRT A
JUMPER?

Teljes körű kishaszonjármű-kínálat (a hasznos raktérfogat 17 m3-ig terjed). Ügyfeleink bizalmához méltó minőség: több mint 4 millió tesztkilométer. A 2,03 méter magas hátsó ajtók 1422 mm-es hasznos szélességet kínálnak, ami a legjobb a kategóriában. A hatalmas oldalsó tolóajtók szélessége elérheti az 1,25 métert. A pneumatikus hátsó felfüggesztés következtében 7 cm-rel csökkent a rakodóküszöb magassága. A HDC (Hill Descent Control - lejtmenetvezérlő) minden körülmények között otimálisan szabályozza a sebességet. Új tolatókamera rakodásfigyelő funkcióval.
 

Teljesítmény

0

LE

Raktér

0

m3

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

citroen-jumper

MÉG TÖBB
KÉNYELEM

A CITROËN Jumper a testnek és a léleknek egyaránt példátlan kényelmet kínál:

Állítható rugózású vezetőülés
Könyöktámasszal és állítható deréktámasszal ellátott első ülések
A műszerfalra helyezett sebességváltó
Állítható magasságú íróasztalka
Könnyen hozzáférhető 12 voltos csatlakozó
13 ötletes rakodóhely, köztük egy hűthető és zárható kesztyűtartó
Bőrborítású kormány
Az üléspadba beépített asztalka

A Jumper megnövelt utasterét a nagyobb kényelem jegyében tervezték át, a raktér pedig új üvegeket és kárpitokat kapott.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

citroen-jumper

KEVESEBB
FOGYASZTÁS

A Jumper kisebb fogyasztással kívánja kímélni a profi felhasználók pénztárcáját: ez akár 1,3 literrel kevesebb üzemanyag-fogyasztást is jelenthet 100km-ként (és 34 g-mal kisebb CO2-kibocsátást km-ként) az elődjéhez képest (az L3H2 HDi 130 furgonváltozat esetében). Ezzel a Jumper egyedülállóan alacsony üzemeltetési költségeivel is kitűnik a kategóriában. A fogyasztás csökkentése érdekében az új Jumper e-HDi 130 és e-HDi 150 motorját stop-start rendszerrel szerelik fel (a motor leáll, amikor az autó megáll), ami városi közlekedésben 0,5 l/100 km üzemanyag-megtakarítást eredményez.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

citroen-jumper

MÉG TÖBB
TECHNOLÓGIA

A CITROËN Jumper a vezetési ergonómiát és a felhasználóbarát telekommunikációs lehetőségeket helyezi előtérbe. Folyamatos kapcsolatban áll a külvilággal: a legegyszerűbb audiocsomagnak is része a Bluetooth kihangosító szettet és egy USB-csatlakozót is magában foglaló Connecting Box. A Jumper a kategóriában elsőként kínált 5’’-os színes érintőképernyőt, amelyről navigációs rendszer és tolatókamera is vezérelhető. 

 

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

citroen-jumper

LED-ES
NAPPALI LÁMPÁKKAL
SZERELT FÉNYSZÓRÓK

A hűtőrácsba illeszkedő, opcióként rendelhető LED-es nappali lámpákkal szerelt új fényszóróknak köszönhetően azonnal észrevehető, hogy a Jumper generációváltáson ment át.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-29571920