Jön a Tonale

Jön a Tonale

hirdetés

A Tonale menti majd meg az Alfa Romeót?


A Stelviónál kisebb szabadidő-autó jelentheti a megoldást az Alfa Romeo gondjára. A Tonale fejlesztése már a végső fázisban van.

2019 első felében 27 702 Alfa Romeo fogyott, aminél még Lanciából is több kelt el (34 691 darab). Jól mutatja a kellemetlen helyzetet, hogy a Lancia csupán az Ypsilon kisautót kínálja, mely egy kifejezetten idős modell és az olasz piacon elérhető. A Giulietta kompakt már a végét járja, az újonnan fejlesztett Giorgio platformra épülő Giulia és Stelvio modelleket azonban lelkesen fogadta a közönség.
Image
Image

A vásárlók azonban még nem kaptak rá. Ezért van szüksége az Alfa Romeónak egy könnyen gyártható, divatos modellre, melynek sokkal nagyobb az esélye a sikerre. Ez a megmentő lenne a Tonale, melynek szériaváltozatát hamarosan bemutatják az olaszok.

A most felbukkant képeken már a végleges változat látható, méghozzá a konkurensek között. Ez már a fejlesztés végső fázisa, amikor az olyan ellenfelekkel nézik össze a Tonalét, mint az XC40-es Volvo vagy a Range Rover Evoque. A prémium szabadidő-autók között keres majd vevőket magának a Tonale, mely egyes források szerint konnektorról tölthető hibrid hajtáslánccal is kapható lesz.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu weboldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2019/10/09/a-tonale-menti-majd-meg-az-alfa-romeot/