Alfa Romeo
Stelvio Quadrifoglio

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

EGYEDI ALFA ROMEO,
MOST SUV KIVITELBEN

Az Alfa Romeo mindig is egyedi autókat készített, amelyek a vezetőt és a vezetési élményt helyezték a design középpontjába. Számos modell megalkotása mögött feltűnik ez a formula, amely egyéniséggel ruházta fel a modelleket, amelyek aztán irányt mutattak az autógyártás terén. Most az Alfa Romeo új fejezetet kezd 107 éves nagyszerű történelmében a Stelvio megalkotásával: egy SUV született, Alfa Romeo módra. Megalkotását az a legendás hegyi út ihlette, amely 75 egymás utáni hajtűkanyarjáról híres, és sokak véleménye szerint a világ egyik legszebb és a sofőrtől a legnagyobb odafigyelést igénylő útja. Egy autó egyénisége leginkább a kanyarokban mutatkozik meg. És ez az a hely, ahol az Alfa Romeo igazán erős.
alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio

EGY ÚJ
LEGENDA
EREDETE

Quadrifoglio jelzés már 1923 óta az Alfa Romeolegizgalmasabb modelljeinek emblémája. A Targa Florio verseny győztese, a legendás autóversenyző, Ugo Sivocci festette először autójára a fehér négyzetet a zöld négylevelű lóherével a közepén, amely szimbólum még ma is a kompromisszumok nélküli kiválóság és az olasz szenvedély jelzője. A márka legsportosabb modelljei mind viselték a Quadrifoglio emblémát, és ez alól a Stelvio modell, az Alfa Romeo első SUV-ja sem kivétel. Úgy tervezték, hogy kategóriája legjobbja legyen, és valóban kitűnik kiváló teljesítményével, menetdinamikájával és kezelhetőségével, amelyek így együttesen testesítik meg a “La Meccanica delle Emozioni” (az érzelmek mechanikája)fogalmát.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Gyorsulás

0

mp

Végsebesség

0

km/h

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio

ALCANTARA®

Szálljon be a Stelvio Quadrifoglio volánja mögé és a beltér kifinomultsága azonnal magával ragadja. A 7"-os TFT kijelző és a 8,8"-os AlfaConnect Nav 3D monitorjának luxus bőr keretezése, az exkluzív anyagok használata is jelzi: a beltér minden egyes eleme az utolsó részletekig ki van dolgozva.

Sportos és elegáns üléseit Alcantara® kárpit borítja, az opcióként kérhető Sparco® ülések szénszálas váza pedig még a legsportosabb vezetéskor is tökéletes tartást biztosít. A beltér három különböző kárpitvariációban, illetve Alcantara® / bőrkombinációval kérhető, a kormánykerék szénszálas borítása pedig opcióként rendelhető.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio

510 LE

Hihetetlenül izgalmas és sportos élményt nyújtó, teljesen alumínium motorblokkjával a Stelvio Quadrifoglio teljesítménye túlmutat a lóerőkön.  Ami igazán különlegessé teszi a Stelvio Quadrifoglio vezetési élményét, az a kategóriájában legjobban kivitelezett, tökéletesen kiegyensúlyozott teljesítmény/súly arány. Mindössze néhány másodperc kell ahhoz, hogy az autó sportos szíve, az 510 lóerős, 2,9 literes, 6 hengeres Bi-Turbomotor lendületbe jöjjön, miközben más SUV-októl szokatlan agilitást és kezelhetőséget garantál.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio

ALFA™
CHASSIS
DOMAIN
CONTROL

Az Alfa™ Chassis Domain Control (CDC) az “agy”, amely integrálja az ESC, a RACE üzemmóddal rendelkező Alfa™ DNA, az Alfa™ aktív irányított nyomatékelosztás, az Alfa™ aktív felfüggesztés és az integrált fékrendszer (IBS) működését. Az Alfa Romeo Q4™ összkerékhajtási rendszere pedig maximális tapadást biztosít bármilyenek is legyenek az útviszonyok, miközben az irányított nyomatékelosztás (Torque Vectoring) javítja a tapadást a gyorsításoknál, ezáltal csökken az alul-, ill. a túlkormányozottság. 

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

alfa-romeo-stelvio-quadrifoglio

EGYEDI
JEGYEK

Stelvio Quadrifoglio egyedi kialakítású, magas és mégis sportos üléspozícióval büszkélkedik. A minimalista tervezésű, a részletekre mégis messzemenően odafigyelő utasfülkében a vezető mindig a vezetési élmény középpontjában van. A beltérben a maximális teljesítmény és a kényelem ötvöződik, és otthont ad a legélvezetesebb vezetési élményeknek is. A piros indítógomb, vagy a kormánykeréken elhelyezett alumínium váltófülek mind előfutárai az Önre váró izgalmas vezetési élménynek.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNAL-08378328