Alfa Romeo
Giulia Quadrifoglio

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

AZ ALFA ROMEO

Az új Giulia Quadrifoglio több, mint a valaha utcai használatra készült legerősebb Alfa Romeo. Az érzelmek és a mérnöki munka olyan mértékű összhangját testesíti meg, melyre csak egy Alfa Romeo szintű márkalegenda lehet képes.
alfa-romeo-giulia-quadrifoglio

A SZÉPSÉG JELENTÉSE

A civilizáció kezdetétől fogva a tervezők mindig a természethez és az emberi anatómiához fordultak inspirációt keresve. A világ legünnepeltebb építészeti alkotásai mindig megtalálták a szükséges összhangot az emberi igények és a műszaki elvárások között. A Giulia Quadrifoglio ennek a szemléletnek a tökéletes megtestesülése.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Gyorsulás

0

mp

Végsebesség

0

km/h

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

alfa-romeo-giulia-quadrifoglio

A VEZETŐ AZ
UNIVERZUM KÖZPONTJÁBAN

A világ legünnepeltebb tervezői mindig megtalálják a megfelelő egyensúlyt az ember, a természet, valamint a strukturális követelmények között. Az új Giulia Quadrifoglio ennek a fejlett designfilozófiának a szülötte. Mindig a vezető van a középpontban, körülvéve egy, a külsőhöz hasonló felfogásban tervezett belső térrel: minimalista, igényes anyagokkal burkolt (pl. szénszálas anyagok és bőr), és technológiailag a harmonikus ember/gép kapcsolatot tartja szem előtt.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

alfa-romeo-giulia-quadrifoglio

DINAMIZMUS

Az új Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nem csak a szegmens legjobb kg/LE arányú autója, hanem mintapéldája annak, hogyan lehet ezt az erőt kihasználni. A tökéletes 50:50 arányú tömegeloszlás optimális kiegyensúlyozottságot biztosít és megmutatja az orrmotor-hátsókerékhajtás párosítás előnyeit. A hátsókerékhajtás párosítása az új Giulia Quadrifoglio előre beépített 6 hengeres alumínium motorjával lehetővé tette az Alfa Romeo mérnökeinek az optimális súlyelosztás megvalósítását.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

alfa-romeo-giulia-quadrifoglio

EMBER
GÉP

Az új Giulia Quadrifoglio lemezei alatt található technikai megoldások mind az egyedülálló menetteljesítmények és a vezetési élmény szolgálatában állnak. Az ember/gép kapcsolat áll minden olyan innováció középpontjában, melynek célja egy olyan autó megalkotása, mely a sofőr testének, gondolatainak és szívének kiterjesztéseként fogható fel.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

alfa-romeo-giulia-quadrifoglio

A SZERENCSÉS KIVÁLASZTOTT

Babonának indult, de valami mágikus lett belőle: pályacsúcsok és győzelmek melyeket az Alfa Romeo és pilótái szereztek meg. Amikor 1923-ban Ugo Sivocci megnyerte a Targa Florio-t, a négylevelű lóhere (Quadrifoglio) az autóján előbb haladt át a célvonalon, mint ő. Azóta a négylevelű lóhere kísérte végig az Alfa Romeo-t a legnagyszerűbb győzelmein: az 1925-ös világbajnokságtól kezdve az 1950-es és 1951-es Forma-1 győzelemig az ‘Alfetta’ 158 és 159 modellekkel.
A négylevelű lóhere azon szerencsések kiváltsága, akik olyan autóban ülhetnek ahol a technológia és menetteljesítmények élveznek elsőbbséget, ahogy ez az Alfa Romeo-ra mindig is jellemző volt.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNAL-00253450