TributoItalianoSpecialSeries

Zöld, fehér és piros színben lesz kapható a Tributo Italiano speciális sorozat

hirdetés
Izgalmas speciális szériát mutatott be az Alfa Romeo, amely minden piacon elérhető lesz, de csak az olasz trikolór színeiben, zöld, fehér és piros fényezéssel rendelhető. A Tributo Italiano csomag egyedi designelemeket és rengeteg extrát tartalmaz.
Az Alfa Romeo történelme és sportossága előtt tisztelgő Tributo Italiano sorozat a Tonale, a Giulia és a Stelvio modellhez is elérhető lesz. Az Alfa Rosso (piros), az Alfa Bianco (fehér) és a Montreal Verde (zöld) fényezés mindhárom modellnél kéttónusú, az autók tetejét feketére fényezik.
A zöld szín önmagában is izgalmas, hiszen ez a többrétegű gyöngyház fényezés a Giuliánál és a Stelviónál eddig csak a Quadrifoglio csúcsmodellekhez volt rendelhető. Most a Tributo Italiano csomagban is elérhető lesz, de nem alapáron: az extra fényezés ára 2200 euró (a piros és a fehér színnek nincs felára ebben a csomagban).

Az autókban a tükrökön a trikolór zászló, belül pedig a perforált, piros varrású ülések fejtámlájára hímzett “Tributo Italiano” felirat árulkodik a speciális csomagról. A Stelviónál és a Tonalénál is színre fényezett a hátsó lökhárító alja, illetve mindegyik autónál fényes fekete színű lett a tükörházak borítása, a pajzs kontúrja, valamint a kipufogók is.
A csomag sok extrát tartalmaz, egyebek között rengeteg vezetéstámogató funkciót, illetve az ALFA Active Suspension felfüggesztést is, ha már a sportosságot hangsúlyozza ki ez a csomag.
A speciális széria a Giulia és a Stelvio esetében a 280 lóerős, 2,0 literes benzinmotorral vagy a 210 lóerős, 2,2-es dízelmotorral lesz rendelhető. A Tonale esetében a 160 lóerős, 1,5 literes hibrid változathoz vagy a 280 lóerős plug-in hibridhez elérhető.

Magyarországon várhatóan tavasztól lesz elérhető a Tributo Italiano sorozat.