Citroen C3 Aircross SUV C-series

Citroen C3 Aircross SUV C-series

hirdetés

C3 AIRCROSS SUV: A „C-SERIES” SPECIÁLIS SZÉRIA BEVEZETŐ TAGJA

C3 Aircross SUV-ból eddig több mint 250 000 példány lelt gazdára

A Citroën „C-Series” néven újabb speciális szériát vezet be, mely a modellek különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe. A sorozat tagjait kívül a „C-Series” domborfelirat és eloxált mélyvörös (Anodised Deep Red) dekorelemek különböztetik meg. Belül is a vörös színen van a hangsúly: a speciális árnyalat az üléseken és a védőszőnyegeken is visszaköszön.

citroen-c3-aircross-c-series
citroen-c3-aircross-c-series
citroen-c3-aircross-c-series

A „C-Series” speciális széria bevezető tagja a C3 Aircross SUV, mely ezáltal újabb személyre szabási lehetőségekkel gazdagodik: a modell kínálatában – a fényszórók körül és a visszapillantóházakon – megjelennek a különleges Anodised Deep Red dekorelemek. Az első ajtókon, a visszapillantó tükrök alatt pedig a „C-Series” domborfelirat jelzi a modell hovatartozását.

Az elérhető karosszériaszínek visszafogottak és elegánsak – Hófehér, Perla Nera fekete (metálfényezés), Artense szürke (metálfényezés), Platinum szürke (metálfényezés) -  és segítségükkel e különleges SUV kínálata további harmonikus, vonzó és diszkrét kombinációkkal gazdagodik.

A meleg hangulatú, világos beltér letisztult, kifinomult jellegét erősíti a sötétszürke műbőr borítású műszerfalbetét és a selyemfényű krómmal keretezett szellőzők. Az extrakényelmes, széles ülések felső részén egy a karosszériát díszítő dekorelemekkel megegyező árnyalatú vízszintes vörös csík húzódik. Az üléseket fehér díszvarrás és a speciális széria exkluzív voltára emlékeztető „C-Series” felirat ékesíti. Mindehhez elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete védőszőnyegek és speciális küszöbdíszítés járul.

citroen-c3-aircross-c-series

A már eleve stílusos, kényelmes és csúcstechnológiás Feel kivitelen alapuló C3 Aircross SUV „C-Series” változat ezen felül a következőket kínálja:

Fokozott kényelmet biztosító és a mindennapi életet megkönnyítő felszerelések: automata légkondicionáló, automatikus első ablaktörlő, elektrokróm belső visszapillantó tükör, tolatóradar, elektromosan behajló külső visszapillantók, elektromos működtetésű első és hátsó ablakemelők, valamint olyan opcióként rendelhető csatlakoztatási technológiák, mint a Citroën Connect Nav, illetve a rádió fejegységek Android Auto-, és Apple CarPlay-kompatibilis Mirror Screen funkciója. 

Gyémántcsiszolt 16’’ MATRIX könnyűfém keréktárcsák, melyek tovább erősítik a C3 Aircross SUV erőteljes és karakteres dizájnját.

A C3 Aircross SUV C-Series változaton is a Feel kiviteli szinten kínált PureTech benzinmotorok és BlueHDi dízelmotorok állnak rendelkezésre: PureTech 110 S&S BVM6, BlueHDi 100 S&S BVM6 és BlueHDi 120 S&S EAT6.