Brüsszeli Autókiállítás

Brüsszeli Autókiállítás

hirdetés

„Inspirëd By You All” néven új márkapozícionálás készül.


A márka elektromos offenzívájának elindítása: 100 éve az autózás demokratizálásán dolgozni. 2020-ban az elektromos autó következik: a márka hat elektromos változatban is forgalmazott modellje mindenki számára elérhetővé teszi alacsony kibocsátású járműveit.
C5 Aircross Hybrid SUV: a világpremierként bemutatott középkategóriás modellnek köszönhetően széles rétegek tapasztalhatják meg, milyen sokoldalú egy plug-in hibrid gépjármű. Az ë-komfort osztályú csendes városi autó (Silent Urban Vehicle) tisztán elektromos üzemmódban 50 kmi hatótávval bír, és nemcsak a kényelem, de a variálhatóság tekintetében is referenciának számít.

A C5 Aircross SUV hálózatról tölthető hibrid változatával a kényelem egy újabb dimenziója nyílik meg: a tisztán elektromos üzemmódban történő mindennapi közlekedés során fokozottan érvényesül a védőburokhatás, és nemcsak nyugodtabb, de élvezetesebb utazásban is lehet részünk.
Image
Image
Ami One Concept tanulmány: egy teljesen egyedi, 100%-ban elektromos kétszemélyes jármű, mely a digitális technológián keresztül a városi mobilitás szélesebb körben elérhető, felhőtlen élményét nyújtja, és adekvát választ ad a városi mobilitással kapcsolatos új kihívásokra. A merész és színes egyéniségű modell rendkívül praktikus és felhasználóbarát, jogosítvány nélkül is igénybe vehető, és – az autómegosztástól az autóbérlésig – különböző célokra használható (à la carte szolgáltatások).

Erős és koherens megújult termékpaletta: a márka nem egész két év alatt 6 új modellt dobott piacra, melyek mindegyikét kifinomult, merész design és a Citroën Advanced Comfort® programnak köszönhetően kimagasló kényelem jellemez.

SpaceTourer The Citroënist tanulmány: egy modern, internetcsatlakozással rendelkező furgontanulmány, mely a „Rider The Citroënist by Martone” kerékpárral kiegészülve még nagyobb mobilitást biztosít. A SpaceTourer The Citroënist tanulmány egyszerre élet- és munkatér, mely a kalandok intenzív megélésére és azonnali megosztására egyaránt tökéletes.