AMI - 100% ëlectric

AMI - 100% ëlectric

hirdetés

A mindenki számára elérhető, tisztán elektromos mobilitás.


A Citroën immár száz éve elszántságáról és kreativitásáról bizonyságot téve törekszik arra, hogy demokratizálja a mobilitáshoz való hozzáférést. A több mint egy évszázados múltat maga mögött tudó Citroën márka ismét nagy dobásra készül: bemutatja az Ami - 100% ëlectric nevet viselő modellt, mely az AMI ONE koncepcióautó továbbgondolt megtestesülése.
Image
• Az Ami – 100% ëlectric a kor kihívására adott válasza egy olyan innovatív márkának, mint a Citroën, amely legfőbb inspirációs forrását az ügyfeleiben találta meg és igyekszik figyelembe venni a megváltozott fogyasztási szokásokat, a városi közlekedés problematikáját és a környezetvédelmi szempontokat.

• Ami, az antikonformista barát: 2 ülőhely, tisztán elektromos üzemmód, kényelmes és védelmező, kompakt és fürge, személyre szabható. Igazi egyéniség, aki bátran kilép a régi kerékvágásból.

• Ami – 100% ëlectric, a mindenki számára elérhető jármű: jogosítvány nélkül, egyéni igényekhez igazodó, megfizethető, « à la carte » ajánlatokkal, a Free2Move szolgáltatáson keresztül autómegosztással vagy hosszú távú bérléssel akár havi 19,99 eurós áron. (egyelőre kizárólag Franciaországban elérhető)
• Ami – 100% ëlectric, újfajta élmény: ez a barátságos kisautó a megszokottnál sokkal közelebb megy az ügyfelekhez, akiknek lehetőségük van arra, hogy teljes egészében online úton bonyolítsák le az ügyintézést, illetve olyan új partnereken keresztül, mint a FNAC, a DARTY, valamint a Citroën-hálózat egyes márkakereskedései. Ami – 100% ëlectric a városi mobilitás kihívásaira kínál globális megoldást; minden elemében arra hivatott, hogy minél több ember igényeihez igazodva megkönnyítse a mozgás szabadságát.
Image
Az immár egy évszázados múltat maga mögött tudó Citroën több antikonformista járműve is legendává vált az idők során. 2020-ban ezt a szerepet az Ami - 100% ëlectric tölti be, hogy mindenki számára megkönnyítse a városi közlekedést. A Citroën vezérelve az innováció, mely merész, váratlan megoldásokban ölt testet, sokak igényeit figyelembe véve, és nemcsak a termékek, de a szolgáltatások terén is.

Az Ami - 100% ëlectric közvetlen leszármazottja a 2019 márciusában a Genfi Autószalonon bemutatott AMI ONE tanulmánynak, mely a nagy érdeklődést követően alig egy évvel később meg is valósult. Az új modell konkrét megoldást kínál a rövidtávú közlekedés terén jelentkező új elvárásokra: megkönnyíti a városközpontba jutást, sokak igényeihez alkalmazkodó mikromobilitási eszközt nyújt, igazi alternatívát kínál a roller, a bicikli, a robogó, a tömegközlekedés helyett, mindezt méltányos áron, új fogyasztási módok alkalmazásával…

Ami - 100% ëlectric páratlan koncepció a mobilitási eszközök palettáján. A Citroën ezzel a modellel egy egészen átütő erejű mobilitási élményt kínál, melyet a szándék hívott életre, hogy ez az élmény minél több ember számára könnyen elérhetővé váljon.

ANTIONFORMISTA MOBILITÁSI ESZKÖZ

  • 100%-BAN ELEKTROMOS: ezzel a könnyen vezethető csendesen suhanó kisautóval bárki számára elérhetővé válik a belváros , ráadásul - mindnyájunk örömére - CO2-kibocsátás nélkül. Az akkumulátor feltöltéséhez elég csupán 3 óra és egy standard csatlakozó, akár egy okostelefon esetében.
  • KICSI ÉS FÜRGE: ultrakompakt méreteinek köszönhetően megkönnyíti a városban való közlekedést és a parkolást: 2,40 m hosszú, fordulóköre 7,20 m.
  • KÉNYELMES ÉS VÉDELEMZŐ: a kívül kicsi, belül nagy jármű két, egymás mellett helyet foglaló személy számára nyújt teljes kényelmet zárt, fűthető, fényben úszó és biztonságot nyújtó utasterében.
  • HATÁROZOTT EGYÉNISÉG ÉS SZEMÉLYRE SZABHATÓ STÍLUS: az eredeti stílus, a játékos szimmetria és az egyedi megjelenés különleges modellt eredményez. A személyre szabási lehetőségekkel tovább fokozható az összhatás: 6 különböző színű kiegészítő csomag áll rendelkezésre.

MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ MOBILITÁS

JOGOSÍTVÁNY NÉLKÜL: Franciaországban 14 éves kortól vezethető (más európai országokban általában 16 éves kortól). Jogosítvánnyal vagy anélkül, az Ami – 100% ëlectric mindenkihez szól.
« À LA CARTE » : A modellhez kapcsolódó ajánlatok minden igénynek igyekszenek megfelelni, legyen szó alkalmi vagy rendszeres, egy percig vagy akár egy évig tartó autóhasználatról, mindezt bármikor elérhetővé téve, autómegosztástól bérlésen át az autó megvásárlásáig.

MEGFIZETHETŐ: versenyképes árszabás, hogy minden több mindenkinek megfeleljen.
  • Hosszú távú bérlés : 19,99 euró/hó (AMI AMI változat; lízing 48 hónapra, első önrész 2 644 euróért, (Franciaországban levonandó) bruttó 900 eurós környezetvédelmi bónusszal.
  • Autómegosztás : akár 0,26 euró/perc áron (a Free2Move szolgáltatás ajánlata, havi 9,90 eurós előfizetés megléte esetén, kötelezettségek nélkül).
  • Vétel: akár bruttó 6 000 eurós áron (AMI AMI változat; (Franciaországban levonandó) bruttó 900 eurós környezetvédelmi bónusszal.
ÚJ ÜGYFÉLÉLMÉNY

100%-ban ONLINE ÜGYINTÉZÉS: a modell felfedezése, konfigurálása, megvétele online történik, az év bármely napján, éjjel-nappal.

A FORGALMAZÁS TELJESEN ÚJ MÓDJA: Az Ami – 100% ëlectric forgalmazásához olyan cégek társulnak, mint a FNAC és a DARTY, amelyek üzleteiben megtekinthető lesz a modell. Az Ami – 100% ëlectric megfordítja a bevett szokást: ő megy az ügyfelek felé, méghozzá oda, ahol azok megtalálhatóak. Ezt szolgálják az ún. mozgó tesztközpontok is. A modell elérhető lesz a Citroën-hálózatban is.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS : Továbbra is a dolgok megkönnyítése jegyében a modell átadása az ügyfél lakóhelyén történik.

„A Citroën immár egy évszázada elszántságot és kreativitást mutatva arra törekszik, hogy a demokratizálja a mozgás szabadságát. A márka az idén új, mindenki számára elérhető megoldást kínál a városi mobilitás terén: egy kompakt, védelmező, tisztán elektromos, jogosítvány nélkül használható és elérhető árú közlekedési eszközt. Az Ami – 100% ëlectric igazi áttörést kíván nyújtani a városi mobilitás hozzáférhetősége terén, korunk újfajta fogyasztási módjaihoz igazodva. Ez a szép ötlet egy éve még koncepciónak is alig volt nevezhető. Ma pedig büszkék vagyunk rá, hogy megvalósult.” - Vincent Cobée, a Citroën vezérigazgatója