Új Renault MEGANE R.S.

Új Renault MEGANE R.S.

Szeretné közelebbről megismerni az Új MEGANE R.S. modellünket még az autó megjelenése előtt?

renault-espace
Egy ikonikus kialakítású sportatutó...
Az adrenalin íze! Karakteres kialakítás, F1 típusú lökhárító, csillogó hűtőrács, nagy méretű sárfogók, sport alváz... Az exkluzív, Formula-1 ihletésű elemek igazán sportossá varázsolják az Új MEGANE megjelenését. Speciális, váltófülekkel ellátott R.S. kormány, egyedi karbonszürke színek, alumíniumpedál és rövid sebességváltó kar... Helyezkedjen el a sportos pilótafülkében, majd foglalja el helyét a startvonalnál.
... exkluzív technológiák...
A technológiai megoldások kiváló teljesítményt biztosítanak! A 10,2’’-os, személyre szabható digitális műszeregységen és a 9,3“-os EASY LINK kijelzőn (ahová akár okostelefonját is tükrözheti) megismerheti, hogy a Renault Sport mérnökei szaktudásukkal milyen innovációkat fejlesztettek ki. Teljesítmény, ügyesség és dinamizmus… az Új MEGANE R.S. egyedi vezetési élményt biztosít. Ez aztán tényleg sportos vezetés!
renault-espace
renault-espace
... a kompromisszumok nélküli vezetési élményért.
Válassza a teljesítményt, de ne adja fel a kényelmet sem! 1,8 literes, közvetlen befecskendezésű, 300 lóerős, a Formula 1-es technológiákon alapuló motor, 4CONTROL technológia, 4 hidraulikus véghelyzeti ütközővel ellátott lengéscsillapító, sport alváz és szeleppel ellátott mechanikus kipufogórendszer - az Új MEGANE R.S kiváló úttartást, továbbfejlesztett kezelhetőséget és megújult vezetési élményt biztosít.

Új MEGANE R.S. Trophy

Döntse meg az összes rekordot!
Teljesítmény, precízió, élvezet... Lépjen be a kiváló teljesítmény világába! A Cup futóművel, az 1,8 literes és 300 lóerős motorral, illetve az exkluzív dizájnnal és a csúcstechnológiás megoldásokkal az Új MEGANE R.S. Trophy minden elemében azt üzeni: szenvedélyünk az autósport. Készen áll a kalandra?
renault-espace

Miközben az Új MEGANE R.S. autójára vár...

renault-espace
ÚJ MEGANE
Ismerje meg az Új MEGANE klasszikus vagy kombi verzióját!
renault-espace
A MÁRKA
Ismerje meg, hogyan emelkedik ki a márka a többi közül a szakértelmünknek és a kötelezettségvállalásunknak köszönhetően.