Új Renault MEGANE

Új Renault MEGANE

Szeretné közelebbről megismerni az Új MEGANE modellünket még az autó megjelenése előtt?

Image
A kifinomult megjelenésű ötajtós kivitel...
Harmonikus vonalak, C-alakú emblematikus Renault fényjegyek. Full LED Pure Vision fényszórók elöl és dinamikus hátsó Full LED lámpák hátul. Megújult lökhárító és krómozott hűtőrács. Új 16”-os, 17”-os és 18”os felnik, gondosan kidolgozott részletekkel… A csábító és dinamikus vonalvezetésű Új MEGANE még elegánsabb megjelenése minden tekintetet magára vonz. Készen áll a hódításra?
Image
... és csúcstechnológiás pilótafülke...
A Renault legújabb technológiai megoldásai mindig kéznyújtásnyira lesznek, a 10,25'’-os digitális műszeregységnek, illetve a 9,3'’-os EASY LINK multimédiás kijelzőnek köszönhetően. EASY PILOT Forgalmi és Autópálya Asszisztens, Stop & Go adaptív tempomat, sávtartó rendszer, fejlett AEBS aktív vészfékező rendszer kerékpáros- és gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, EASY LINK multimédia rendszer Android Auto™ és Apple Carplay™ támogatással… Válassza a nyugodt vezetést!
Image
... a megújult, páratlan vezetési élményért.
Az 1,6 literes benzinmotort és a 2 elektromos motort együttesen használó, E-TECH Plug-in* tölthető hibrid technológia igazi sokoldalúságot biztosít az Új MEGANE számára. A hétköznapok során használja a csendes és kényelmes vezetést, illetve a páratlan reakcióképességet biztosító elektromos módot (akár 65 km hatótáv 100%-os elektromos vezetés során a városban). Ha kirándulni indul, vezessen amilyen messze csak szeretne, a hatótáv számolgatása nélkül.
 
* Kizárólag az ötajtós és Grandtour verziókhoz érhető el 2020 szeptemberétől.

Új MEGANE R.S. Line

A sportautó eleganciája
A külső megjelenésében a MEGANE R.S. Line egyedi jelzései közé tartoznak az érzéki vonalak, az F1 lökhárító az R.S. Line jegyében, a még sportosabb hátsó lökhárító, illetve az egyedi, 17'' és 18''-os felnik. Az autó belső terét a szénfekete és jellegzetes varrással díszített elemek, a duplán csillogó, bőrborítású R.S. kormány, az alumínium sportpedál és a beépített fejtámlákkal ellátott Alcantara ülések teszik igazán vonzóvá. Egyedi személyiség a gondos kialakítás és a sportos jelleg jegyében.
renault-espace

Új MEGANE Grandtour

renault-espace
Az elegáns és variálható kombi
Bevásárlószatyrok, iskolatáskák, bőröndök... Kevés a hely? Karakteres vállak, kifinomult vonalak, kiemelkedő méretű rakodóhossz, tágas és variálható csomagtér, számos tárolóhely – az Új MEGANE Grandtour újraértelmezni a MEGANE ötajtós verziójának megjelenését, az elegancia és a sokoldalúság jegyében.

Az E-TECH Plug-in motorral is választható Új MEGANE Grandtour az elektromos autók reakcióképessége mellett a hibrid autók sokoldalúságát is biztosítja. Vezessen gondtalanul!

Ismerje meg az Új Renault MEGANE R.S. és R.S. Trophy-t is!

renault-espace

Miközben az Új ESPACE autójára vár...

renault-espace
SZEMÉLYAUTÓK
Ismerje meg az összes autónkat, a szedánoktól kezdve a városi autókon és az egyterűeken keresztül a terepjárókig.
renault-espace
A MÁRKA
Ismerje meg, hogyan emelkedik ki a márka a többi közül a szakértelmünknek és a kötelezettségvállalásunknak köszönhetően.