Az Új Renault ESPACE

Az Új Renault ESPACE

renault-espace

Karakteres kialakítás…

Az autó külső karakteres megjelenéséhez hozzájárul a krómozott hűtőrács, a C alakú fényjegyek, a LED MATRIX VISION adaptív fényszórók, a 20’’-os könnyűfém felnik és a hátsó alvázvédő is. A teljesen megújított belső térben új kárpitozás és a megújult lebegő középkonzol várja az utasokat. Az Új ESPACE megjelenése kiforrott, igazán vonzó.

... még innovatívabb vezetéstámogató technológiák...

EASY PILOT Forgalmi és Autópálya asszisztens, EASY PARK Automata parkolóasszisztens, Renault EASY LINK multimédia rendszer 9,3’’-os álló formátumú érintőképernyővel, 10”-os digitális műszeregységgel és indukciós okostelefon-töltővel. Az Új ESPACE pilótafülkéjében csúcstechnológiás megoldások várják.
renault-espace
renault-espace

... az egyedülálló vezetési élmény.

A MULTI-SENSE® rendszerrel egyedivé varázsolhatja az Új ESPACE belső terét. Választható színű hangulatvilágítás, masszázsfunkciós ülések, adaptív felfüggesztés, 4CONTROL® négykerék-kormányzás, kiváló hangzás és még a motorreakciók is az ön stílusa szerint alakíthatóak.

Új ESPACE INITIALE PARIS

Elegancia és gyönyörű kialakítás egyszerre

Elegancia és gyönyörű kialakítás egyszerre

Karakteres megjelenés, egyedi fényezés, exkluzív Nappabőr kárpitozás, prémium BOSE® audiorendszer 5 konfigurálható hangzásvilággal. Az Új ESPACE INITIALE PARIS igazán egyedi élményt biztosít minden utasának.
renault-espace

Miközben az Új ESPACE autójára vár...

renault-espace
SZEMÉLYAUTÓK
Ismerje meg az összes autónkat, a szedánoktól kezdve a városi autókon és az egyterűeken keresztül a terepjárókig.
renault-espace
A MÁRKA
Ismerje meg, hogyan emelkedik ki a márka a többi közül a szakértelmünknek és a kötelezettségvállalásunknak köszönhetően.