Hírek

Zseniális járművek, amelyeket csak a Suzuki találhatott ki

Azt mindenki tudja, hogy a Suzuki a világ egyik legnagyobb kisautó-specialistája. A Tokiói Mobilitási Kiállításon azonban azt is bemutatta a márka, hogy könnyedén lép ki az autóipar szabta keretek közül, és lenyűgöző képzelőerővel alkot a szokásosnál is kisebb alternatív közlekedési megoldásokat.
Személyes mobilitás, last mile logisztika, egyenlő esélyek a szabad közlekedésre – ezek azok az elvek, amelyekkel az utóbbi egy, másfél évtizedben egyre több autógyártó azonosult.

Az emberiség közlekedési szokásainak és igényeinek megváltozása, a társadalmi viszonyok átalakulása az autóipar feladatát, az autóértékesítés gyakorlatát – a járműhasználat fogalomkörét – elkezdte újraírni.
Ezzel Európa még csak most ismerkedik, Ázsiában azonban egyre inkább valósággá válik az elmélet, az autógyártók vadonatúj területeken igyekeznek hasznosítani kompetenciájukat – ennek eredményeként pedig olyan ötletes, egyenesen lenyűgöző javaslatok születnek, mint amelyeket a Suzuki vetett fel a 2023 őszén megrendezett Tokiói Mobilitási Kiállításon.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/suzuki oldalon: 
https://carnet.hu/suzuki/hirek/zsenialis-jarmuvek-amelyeket-csak-a-suzuki-talalhatott-ki
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely