Citroen C-Zero

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

100 SZÁZALÉKBAN
ELEKTROMOS TECHNIKA

Felejtse el a benzinkutat! A Citroën C-ZERO 49 kW (67 LE) teljesítményű villanymotorját egy 14,5 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátor táplálja.  Az akkumulátor teljesítménye nemcsak a motor, hanem a légkondicionáló és a fűtés működtetéséhez is elegendő. Csúcssebessége 130 km/h, hatótávja körülbelül 150 km, ami bőven elegendő a mindennapos használatra.
citroen-c-zero

FORMABONTÓ
JÁRMŰ

A C-Zéro nem csupán egy 100 százalékban elektromos jármű, hanem egy merész külsejű, vérbeli városi kisautó.  Letisztult, könnyed vonalak és lekerekített formák, enyhén domború tetőívek, hatalmas üvegfelületek - a C-Zéro bizony mer különbözni.

Teljesítmény

0

LE

Hatótáv

0

km

Töltési idő

0

perc

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

citroen-c-zero

MINTHA CSAK
OTTHON LENNE!

A letisztult vonalú műszerfalon kapnak helyet az audiorendszer és a légkondicionáló vezérlőgombjai. Minden kezelőszerv a helyén van, használatuk teljesen ösztönös.
Ha beszállunk az autóba, minden utas azonnal érzi, hogy az elektromos motor kis helyigénye jóvoltából tágasabb a belső tér. Kis mérete dacára a Citroën C-Zéro négy teljes értékű üléshelyet és 166 literes, jól pakolható csomagteret kínál.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

citroen-c-zero

NAGYON
EGYSZERŰ

A beindításhoz: amikor elfordítja az indítókulcsot, nem hall semmilyen motorzajt, csupán egy sípoló hangot, amely jelzi, hogy az autó indulásra kész. A vezetéshez: egy gázpedál és egy fékpedál. A hatótávhoz: a kijelző folyamatosan mutatja az autó energiafogyasztását és termelését, így ön az akkumulátor optimális töltéséhez igazíthatja vezetési stílusát.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

citroen-c-zero

ÚJ
HANGÉLMÉNY

A belsőégésű motorokkal rendelkező gépjárművekkel ellentétben az elektromos autókban még gyorsításkor sem keletkezik VIBRÁCIÓ és motorzaj, csupán egy sípoló hang jelzi indításkor, hogy az autó készen áll a „feladatra”. Az akusztikai komfortnak köszönhetően mindenféle zavaró körülmény nélkül élvezhető a nagyteljesítményű AUDIORENDSZER. A tökéletes zenei élmény garantált... A még teljesebb kényelem érdekében válassza a Connecting Box-ot (Bluetooth kihangosító készlet és USB-csatlakozó)*, mely megkönnyíti mobiltelefonja használatát (a Citroën C-ZERO esetében alapfelszerelés). Az utazások a teljes kényelem jegyében fognak telni, amire a páratlan ZAJKOMFORT teszi fel a koronát. Hányszor fordult eddig elő Önnel, hogy pihentebbnek érezte magát az út végén, mint induláskor?

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

citroen-c-zero

FELTÖLTÉS

220 voltos elektromos hálózaton a C-Zéro feltöltése 6-11 órát vesz igénybe (áramerősségtől függően). A 125 amperes egyenárammal működő gyorstöltő használatával mindössze 30 perc alatt 80 százalékos töltöttség érhető el.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-94785829