ÚJ Ë-C4

ÚJ Ë-C4

hirdetés

ÉRKEZIK A CITROËN LEGÚJABB GENERÁCIÓJA!


A Citroën 2020-ban is folytatja elektromos offenzíváját, mégpedig a kompakt ötajtósok szegmensében.
Image
Megérkeztek a képek az új ë-C4 - 100% ëlectric-ről és az új C4-ről.

A kompakt ötajtós modell legújabb generációja továbbra is bátran feszegeti a kategória eddig ismert határait, és tökéletesen hozza a Citroën-karaktert, többek között az alábbi tulajdonságok révén:

  • szabadon választható erőforrás: 100%-ban elektromos verzió vagy benzin- illetve dízelmotor,
  • határozott koncepció: a modell formája merészen kezeli az autóipar különböző kategóriáiban használt formai megoldásokat, ami a Citroën stílusvilágában is új szakaszt jelent,
  • fedélzeti kényelem: a modell a Citroën Advanced Comfort® program teljes palettáját kínálja, kiegészítve az elektromos változat ë-Comfort megoldásaival.
Az új C4 és az új ë-C4 - 100%-ëlectric méltó örökösei a márka híres történelmi ötajtósainak – köztük a GS-nek, amely idén ünnepeli 50. születésnapját. Az új modell hivatalos bemutatójára június 30-án kerül sor, forgalmazásuk pedig 2020 második félévében kezdődik.

A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK KATEGÓRIÁJÁNAK MEGHATÁROZÓ TAGJA


A Citroën sikeresen szerepel a SUV kategóriában: a C3 Aircross SUV 300 ezer, míg a C5 Aircross SUV 200 ezer példányban kelt el azóta, hogy 2017 végén bemutatkoztak a piacon. A márka most a kompakt ötajtósok szegmensében készül nagy visszatérésre. Ez a szegmens nagyon fontos szerepet játszik az európai piacon: 2019-ben az alsó-közép kategória eladásainak közel 28%-át a kompakt ötajtósok tették ki. Az új C4 és az új ëC4 - 100%-ëlectric a szegmenssel kapcsolatos elvárások mindegyikének megfelel, ugyanakkor merőben új, a mai világ igényeire szabott koncepciót és teljesen egyedi karaktert hoz a piacra. A Citroën kompakt ötajtós modelljének legújabb generációját nem ihlette más, csakis a felhasználók igényei, az, ahogyan ők élik meg az autózás világát. 

AZ ÜGYFÉL 3 MEGHAJTÁS KÖZÜL VÁLASZTHAT: 100%-BAN ELEKTROMOS, BENZIN- VAGY DÍZELMOTOR


Az új C4 és az új ë-C4 - 100%-ëlectric ugyanaz a modern, csúcstechnológiát képviselő modell, amely azonban három különböző meghajtással készül: 100%-ban elektromos, illetve benzin-, valamint dízelmotorral. Ily módon az ügyfél választhatja ki azt a hatékony és dinamikus erőforrást, amely az igényeinek leginkább megfelel. Az új ë-C4 - 100%-ëlectric a Citroën ötödik elektromos modellje.
INNOVATÍV FELÉPÍTÉS, MERÉSZ STÍLUS

Az új C4 és az új ë-C4 - 100%-ëlectric egyedülálló és merész stílusával új koncepciót hoz a szegmensbe.

A jellegzetesen magas felépítés révén egyesíti a kompakt ötajtósok eleganciáját és dinamizmusát a SUV modellek néhány, erőt és karaktert sugárzó megoldásával.

Az aerodinamikus, finoman ívelt vonalak hűen tükrözik a Citroën márkajegyeit, egyúttal viszont új stíluseszközöket is bevezetnek.

Az otthonos, de technológiai elemekben gazdag utastér kellemes, komfortos és modern utazási élményt nyújt.
Image
A CITROËN ADVANCED COMFORT® PROGRAM ÚJ ELEMEI

Az új C4 és az új ë-C4 - 100%-ëlectric teljes mértékben a Citroën Advanced Comfort® program jegyében készül, és teljesen új értelmezését adja a modern, mindenre kiterjedő kényelemnek: a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek® és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően kényelmes az utazás, az utastér otthonossága és praktikus fedélzeti eszközei – köztük egy, a modell június 30-i leleplezésekor abszolút újdonságként bemutatkozó, az első utast szolgáló megoldás,– kellemes időtöltéssé teszik az autózást, a megnyugtató beltéri kialakítás és világítás a lélek nyugalmát biztosítja, a technológiai megoldások és a vezetést segítő rendszerek pedig a vezető számára teszik kényelmessé az autóhasználatot. Az ë-Comfort jegyében az autó működése csendes, zökkenőmentes.

A KOMPAKT ÖTAJTÓSOK TÖRTÉNELMI ÖRÖKSÉGE

A Citroën és a kompakt ötajtósok közös sikertörténete még 1928-ban, a legelső C4 nevű modell megszületésével kezdődött. A hosszú történet egyik főszereplője a GS, amelyet 1971-ben az év európai autójának választottak, és amely az idén ünnepli 50. születésnapját. De a teljes lista is bővelkedik olyan modellekben, melyeket egyedi karakterük, komfortjuk és menetteljesítményük miatt mindig is nagyra értékelt a világ: C4 (1928), Ami 6/Ami 8, GS/GSA, ZX, BX, Xsara, C4 (2004), C4 (2010), C4 Cactus.


AZ ÚJ Ë-C4 – 100% ËLECTRIC ÉS AZ ÚJ C4 HIVATALOS BEMUTATÓJA: 2020. JÚNIUS 30.