toyota-m5-professional-szalon

Saját központot kaptak a Toyota igáslovai

hirdetés
Soha nem volt ennyire népes, sem ennyire népszerű a Toyota könnyű haszonjárműveinek európai palettája. Ennek apropóján vadonatúj kezdeményezésbe kezdett a márka Magyarországon, és megnyitotta első haszongépjármű-centrumát.
A többféle méretben és motorteljesítménnyel elérhető, hamarosan villanymotorral is forgalomba kerülő Toyota Proace és Proace City, valamint 200 lóerő fölé emelt csúcsteljesítményű Toyota Hilux pickup jóvoltából a márka immár nem csak a személyautók eladásai terén számít megingathatatlan tényezőnek Magyarországon és szerte Európában, hanem a hagyományosan helyi márkák által uralt haszonjármű-piacon is meghatározó erő. Ebben a 250 ezer, illetve egymillió kilométeres garanciális konstrukciók éppúgy szerepet játszanak, mint a Toyota hagyományosan kiemelkedő megbízhatósága és tartóssága – a márka egyetlen év alatt több mint 50 százalékkal növelte piaci részesedését a hazai kishaszonjármű-piacon.
Minden feltétel adott volt tehát ahhoz, hogy Magyarországon kiemelt hangsúlyt kapjon a Toyota könnyű haszongépkocsijait képviselő Toyota Professional részleg, és ez meg is történt: a CarNet M5 részesült abban a (megérdemelt) megtiszteltetésben, hogy megnyithatta az ország első Toyota Haszongépjármű Centrumát, ahol a gépkocsik mellett az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások, valamint testre szabott ajánlatok várják az ügyfeleket.
Nem véletlen, hogy épp a CarNet M5-re esett a választás, hiszen a húszéves múltra visszatekintő kereskedésben talál gazdára az itthon eladott Toyoták 6%-a, most pedig egy több mint félmilliárd forint értékű beruházással teremtették meg a haszonjárművekre specializálódott értékesítési és szervizközpontot. Itt ugyanazzal a személyre szabott, szakértő figyelemmel, tájékoztatással és tanácsadással fogadják az ügyfeleket, amit a Toyota személyautók vásárlói már régóta ismernek, szeretnek és elvárnak.
Az országban egyetlen más helyen sem találni ennyi Toyota haszonjárművet készleten, így akinek nincsenek speciális elvárásai, akár aznap beülhet új járművébe, és munkára foghatja azt. Aki inkább saját igényei szerint alakítaná ki haszonjárművét, itt megismerkedhet a különleges tartozékokkal, kiegészítőkkel és felépítményekkel. A szerviz pedig megint csak olyan szolgáltatással emelkedik ki a piacon, amely eddig a személyautók kiváltsága volt: a csereautó-szolgáltatás révén minimalizálható az állásidő, és ezáltal a bevétel- és forgalomcsökkenés.
A centrum virtuálisan bejárható, jobban megismerhető az alábbi videóban