Renault Talisman 2020

Renault Talisman 2020

hirdetés

Frissül a Renault nagyautója.


Új motorokkal, módosított fényforrásokkal, gazdag vezetőtámogató tartalommal érkezik nyáron a megújult Talisman.
Image
Elöl és hátul egyaránt teljes LED-es lámpákat és dinamikus irányjelzőket kap a Renault Talisman. Az adaptív fényszórórendszer mostantól mátrix LED rendszerű – ez utóbbi 50 százalékkal több. A vezető közeledésére fényhullám fut végig az autón, ami az ajtók nyitása után a beltérben folytatódik.

Miután helyet foglalt, a sofőr 10,2 colos digitális műszeregység és 9,3 colos központi érintőképernyő (mindkettő opció) segítségével kezelheti a fedélzeti rendszereket.

Az audiorendszer cápauszony antennát kap, a belső tükör keret nélküli, a hőfokbeállítás digitális kijelzőt kapott, és végre van vezeték nélküli töltőlap a padlókonzolon. Új az elektromos kézifék Auto Hold funkciója, a tempomat kezelőszervei a kormányra költöztek. A csúcsverzió 13 hangszórós Bose audiorendszerét átdolgozták.
Az autó 0-160 km/óra között képes egyedül követni az autópálya sávját, és tartani a távolságot (2. szintű autonómia). A ráfutásgátló vészfékrendszer mostantól gyalogost és kerékpárost is észlel. További vezetőtámogató funkciók is elérhetők. A csúcsmodellhez továbbra is kapható az összkerékkormányzás, amihez adaptív lengéscsillapítók társulnak.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/genfi-autoszalon/2020/02/26/renault-talisman-2020-facelift/