Hírek

Besárgult, nagy képű lett a piac legkarakteresebb SUV-ja

A 2024-es modellévre jelentős változásokon ment át a Nissan Juke. Új felszereltségi szint, egy visszatérő, ikonikus karosszériaszín és alapjaiban átdolgozott vezetői környezet tartja naprakészen a városi crossovert.
Annak idején formabontónak készült, ám végül divatot teremtett, és etalonná vált a Nissan Juke, az egyik első olyan autó, amelynek lámpaelrendezése nem a szokásos formulát követte. Tervezői azonban szerencsére nem engedték, hogy beleszürküljön a normába – szó szerint, hiszen a 2024-es modellfrissítéstől kezdve élénksárga színben is rendelhető.

Ehhez hasonló árnyalat már az első generációs modellhez is elérhető volt bizonyos piacokon, és most közkívánatra tér vissza a figyelemfelhívó tónus. A hangsúlyok persze azóta megváltoztak: míg az eredeti sárga egy harsány kiáltvány volt, a mostani valamivel visszafogottabb, kifinomultabb.
Képeinken ez a sárga szín látható, de nem önmagában, hanem a Juke széria másik fontos újdonságához kapcsolódóan. Ez az N-Sport kivitel, amely számos egyéb erénye mellett a sárgával hatásos kontrasztot mutató fekete részletekkel (tetőlemezzel, keréktárcsákkal és kerékívtoldatokkal, hűtőmaszkkal, külső tükrökkel, tetőoszlopokkal) teremt lenyűgöző megjelenést.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/nissan oldalon:
https://www.carnet.hu/nissan/hirek/besargult-nagy-kepu-lett-a-piac-legkarakteresebb-suv-ja
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely