Új Nissan Juke

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A Coupé Crossover

nissan-juke

A legmerészebb coupé


Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formai hangsúlyok, 19”-os könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Az Új Nissan JUKE szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, amelynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében.

Fogyasztás

0

liter

CO2

0

g/km

Nyomaték

0

NM

Teljesítmény

0

LE

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

suzuki-ignis

VENDÉGSZERETŐ BELSŐ


Az autó sportos belső kialakítása olyan érzetet nyújt, mintha azt a vezető köré tervezték volna úgy, hogy Ön karnyújtásnyira legyen a fejlett technológiáktól.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

suzuki-ignis

FEJLETT MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓK


Az új Nissan Juke újraértelmezi a teljesítmény fogalmát a könnyű, de erőteljes turbófeltöltős benzines motorral. A továbbfejlesztett súrlódás-csökkentés és az elektronikus vezérlésű turbófeltöltő biztosítja a gyors reakciót, miközben az ECO mód kiemelkedő hatékonyságról gondoskodik.

Vezetési stílusának megfelelően válassza a hatfokozatú manuális sebességváltót vagy a fejlett, új, hétfokozatú, dupla tengelykapcsolós DCT automata sebességváltót.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

nissan-juke

ELŐRETEKINTŐ BIZTONSÁG


Az új Nissan JUKE-ot ellátták a legújabb Nissan Intelligent Mobility technológiával. Ez persze nem jelenti azt, hogy az alapok feledésbe merültek volna.

nissan-juke

Vezetéstámogató technológiák


Ön is ember. Jó ha néha számíthat egy kis segítségre. Az Új Nissan JUKE a Nissan Intelligent Mobility funkciók tárházát kínálja, amelyek szükség esetén az Ön biztonsága érdekében beavatkoznak a vezetésbe. Az Új Nissan JUKE vigyáz Önre.

nissan-juke

Szemmel tartja a külvilágot


Autók jelennek meg hirtelen Ön mögött vagy a holtterében haladnak? Bevásárlókocsik tűnnek fel a semmiből? Az Új Nissan JUKE számos funkcióval segíti Önt, amelyek észlelik az autója körüli mozgásokat, akár parkol vagy mozgásban van éppen.

 

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNNI-02108490