jeep-grand-cherokee

Jeep 4xe day 2022. 09. 08.

A Jeep egy ideje már elég nyíltan kezeli szándékait arról, hogy a palettán szereplő összes modell elektromos, illetve hibrid verzióját piacra szeretné dobni. Szeptember nyolcadikán, európai idő szerint délután 2 órakor tartják a 4xe Day elnevezésű eseményt, mely a legtöbb platformon élőben követhető lesz.
Várhatóan 2023-ban egy újabb ráncfelvarrás vár a Renegade-re, viszont nagyobb hír lehet az, hogy a nemrégiben megújult Compass PHEV verziójával együtt megkezdődhet az észak-amerikai piacon történő értékesítésük. Számunkra fontosabb újdonságra is lehet számítani: a nemrégiben napvilágot látott kémfotók a Junior Jeep-ről valósággá válhatnak, az előzetes információk szerint a párizsi auto-show-n lehet majd először élőben látni, viszont a 4xe Day során megtörténhet a hivatalos bemutatás.
Más modell miatt is izgulhatunk, ugyanis várhatóan szó esik majd a Cherokee következő generációjáról, illetve egyes hírek szerint nem kizárt, hogy a Gladiator Plug-in hibrid változata is bejelentésre kerül. Minden hír és pletyka azt erősíti, hogy a Jeep tényleg komolyan veszi a környezetvédelem és a tisztább autózás felé tett ígéreteit.