jeep-logo

Friss híreink

Jeep Wrangler Rubicon 4xe

Jeep Wrangler Rubicon 4xe

40 kilométeres elektromos hatótávolság, 375 lóerő, 5 liter alatti átlagfogyasztás: a Wrangler is megkapta a plug-in hibrid hajtásláncot.

Jeep Grand Wagoneer

Jeep Grand Wagoneer

Már nem sokáig marad a Grand Cherokee a Jeep zászlóshajója: bár egyelőre csak tanulmányként mutatkozott be, hamarosan érkezik a Grand Wagoneer.

Wrangler Rubicon 392 Concept

Wrangler Rubicon 392 Concept

6,4 literes, nyolchengeres erőforrással szerelte fel legújabb tanulmányát a Jeep. A Wrangler Rubicon 392 Concept megjelenése nem véletlen.

Jeep 4xe

Jeep 4xe

Felvirradt a Jeep „zöld” forradalmának hajnala, megérkeznek a kiemelkedő képességű terepjáróiról ismert márka első plug-in hibrid modelljei. 

Jeep Compass 2020

Jeep Compass 2020

Új motorral, fejlett technológiákkal folytatja pályafutását a Jeep Compass, amelyet mostantól Amerika helyett Európában gyártanak.

Jeep Gladiator Mojave

Jeep Gladiator Mojave

Kifejezetten sivatagi használatra felkészített modellel lépett piacra a Jeep. Később további Desert Rated kivitelek is követik majd.

Jeep Hibridek

Jeep Hibridek

Két modelljét, a Compass-t és a Renegade-et is plug-in hibrid hajtáslánccal szereli fel a Jeep. A 4xe típusjelzésű autók 240 lóerősek.

Wrangler

Wrangler

Minden autós ember álma, hogy vezessen egy dzsipet. A Wrangler, a Jeep. Nem városi terepjáró, mégis divatcikk.

Gladiator XMT

Gladiator XMT

A világ egyik vezető haditechnikai beszállítója egy szakmai rendezvényen mutatta be a Jeep pickupjára épülő katonai koncepciójárművét.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Ennél feltűnőbb és szórakoztatóbb terepjárót még nem hordott a hátán a Föld. Kalandorok ne kíméljenek! Jeep Wrangler 2,2 CRD Rubicon

Jeep Renegade

Jeep Renegade

A Jeep Renegade 5 perc alatt felszínre hozta gyerekkori berögződéseinket, mintha muszáj lett volna, gázoltunk minden pocsolyába vele. 

GrandCherokee

GrandCherokee

300 felett hasíthat a 900 lóerőre tuningolt Jeep Grand Cherokee Trrackhawk a belső sávban. Tudásához képest még olcsónak is mondható.

hirdetés
Szalonjaink nyitva tartása
CarNet Autóház 2040 Budaörs, Kinizsi utca 28
hétfő 8:00 - 17:00
kedd 8:00 - 17:00
szerda 8:00 - 17:00
csütörtök 8:00 - 17:00
péntek 8:00 - 17:00
szombat 9:00 - 13:00
vasárnap Zárva
JEEP CarNet
CARNET INVEST ZRT. 
Magyarország legnagyobb gépjármű márkakereskedő és szerviz hálózata.

Központi elérhetőségeink: