Hyundai i20 Active

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Kalandra fel!


Büszkén mutatjuk be az új, merész csomagtérajtó kialakítást, amely szigorúbb, robusztusabb megjelenést kölcsönöz az új i20 Active-nak, egyesítve a magasabb hasmagasságú egyedi crossover formavilágot és a megemelt üléspozíciót.
hyundai-i20-active

Robosztus crossover stílus


Az új i20 Active egyedi crossover formavilága megkülönbözteti azt az i20 modellcsalád többi tagjától. A jellegzetes crossover kialakítást a felfüggesztési beállítások átdolgozásával érték el, amely az i20 ötajtós változatához képest 20 mm-rel megemelt hasmagasságot eredményez.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

hyundai-i20-active

Stílusos beltér


Az új i20 Active a kitűnő beltér, a beltéri színkombinációk és stíluselemek széles választékának nyerő kombinációját kínálja, hogy a beltér és a külső egyaránt üdének hassanak.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

hyundai-i20-active

Teljesítmény és hatékonyság


Az i20 Active háromféle benzinmotorral érhető el, amelyek mindegyike kiváló teljesítményt biztosít. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb teljesítményszintet és sebességváltó típust. Az alapfelszereltség részét képező Stop & Go (ISG) rendszer automatikusan leállítja és  újraindítja a motort a közlekedési lámpáknál. Ez hozzájárul az alacsonyabb üzemanyag fogyasztáshoz, az alacsonyabb CO2 kibocsátáshoz és a nagyobb hatékonysághoz.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

hyundai-i20-active

Hyundai SmartSense


Az Új i20 Active a legmodernebb Hyundai Smart Sense fejlett vezetéstámogató rendszereket kínálja a megnövelt biztonság és nyugalom érdekében.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

hyundai-i20-active

Élvezze a zökkenőmentes kapcsolódás lehetőségét


Az Új i20 Active számos olyan intelligens technológiát kínál, amelyekkel biztosítható a folyamatos kapcsolattartás és ezáltal a vezetést pihentetőbbé és kényelmesebbé teszi.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNHY-31884153