Új Sonata

Új Sonata

Megindult az új Hyundai Sonata gyártása Amerikában.


A Hyundai Motor amerikai képviselete a Miami Autószalonon Amerika déli régiójának is bemutatta új Sonata modelljét, amelyek gyártása november első napjaiban kezdődött Alabamában. A Hyundai a 49. Miami Nemzetközi Autószalonon bemutatta vadonatúj 2020-os Sonata modelljét, ezzel is kiemelve a Hyundai leghosszabb ideje piacon lévő és legsikeresebb modelljének Amerika déli régiójában történt bevezetését. A nyolcadik generációs Sonata gyártása november elején kezdődött a Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA) üzemében , a típus forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik Amerikában.
Image
"A déli régió a Hyundai egyik leggyorsabban növekvő és legértékesebb piaca" - mondta Steve Flood, a Hyundai Motor America regionális ügyvezető igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy a teljesen új Sonata modellt éppen azon a napon mutattuk be a Miami Nemzetközi Autószalonon, amikor annak amerikai gyártása is megkezdődik. A Hyundai elkötelezett amellett, hogy olyan minőségi járműveket készítsen, amelyek mind az új, mind a meglévő ügyfelek elvárásait meghaladják a délkeleti és az Egyesült Államok egész területén."
Image
A 2020-as Sonata az első olyan limuzin, amelyet a Hyundai Érzéki Sportosság formanyelve alapján terveztek. Az autót teljesen újratervezett autó, amely sportos négyajtós-kupé megjelenést kapott és a Hyundai azon új megközelítését testesíti meg, amellyel az arányok, a stílus és technológia felhasználásával érzelmi értéket teremtenek. A vadonatúj Sonata a Hyundai egy új tervezési stílusának fejlődését tükrözi, egy olyan járműpalettát, amely a sakktáblán lévő figurákhoz hasonlóan másképp néznek ki és másképp is viselkednek, mindegyiknek egyértelmű szerepe és funkciója van, ám ezek együttesen egy összetartozó csapatot képviselnek.
Image
A legújabb Sonata az első modell, amely a Hyundai új, innovatív járműplatformján alapul, amely megerősített szerkezetével és csökkentett súlyával fokozott, biztonságot, hatékonyságot és jobb vezetési teljesítmény nyújt. Az autó a fejlett technológiák széles körű körét nyújtja a kényelem és az aktív biztonság fokozása érdekében.

„A Sonata különleges jelentőségű autó a vállalatunk számára, mivel az egyik legrégibb és legsikeresebb modell a globális piacon” - mondta Mike O’Brien, a Hyundai Motor America termék-, vállalati és digitális tervezési részlegének vezetője. „A 2020-as Sonata egy teljesen új modell, fejlett testreszabható technológiával, új platformon és tele számos biztonsági technológiával. Bízunk benne, hogy ügyfeleinket kellemesen meg fogja lepni ez az innovatív új autó."


Forrás: Dönci Hyundai Blogja