Új Citroen C3

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

OPTIMISTA
DIZÁJN

Az új Citroën C3 megjelenése új szakaszt nyit a márka modelljeinek stílusában. Hangsúlyosabb, dinamikusabb orr-részét az CXPERIENCE tanulmányautó ihlette.
citroen-c3

EGYEDI ÉS
KÜLÖNLEGES

Az új Citroën C3 olyan sokoldalú városi autó, melybe tipikusan első látásra beleszeret az ember. Nem is csoda, hiszen egy különleges karakterű, rendhagyó grafikai jegyekkel büszkélkedő, igazán egyedi felépítésű modellről beszélünk!

Két új szín, az Elixir vörös és a Spring Blue egészíti ki a már ismert színeket (Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín és Hófehér)

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

citroen-c3

BELSŐ HANGULAT

A szériában kínált belső hangulatokon kívül az új Citroën C3 két olyan belső hangulatot is kínál opcióként, amelyek elsősorban az ülések kidolgozásában és a hangsúlyos pontként kiválasztott színekben térnek el egymástól.

  • Az Emerald belső hangulat dinamikusabb stílusa a bőrhatású szövet megoldásoknak és a műszerfalon végighúzódó bőrhatású fekete szövetbetétnek köszönhető.

  • A Techwood csomag finom érintésű anyagai a prémium kategóriát idézik. A skandináv ihletésű, famintázatú díszcsík, az ülések felső részének világos árnyalata kifejezetten elegáns hangulatot teremt az utastérben.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

citroen-c3

HATÉKONY MOTOROK

Az új Citroën C3 jó teljesítményű, hatékony motorokat kínál, melyek megfelelnek az Euro 6 kibocsátási normának :

  • Stop&Start rendszerrel ellátott benzinmotorok, 
  • Stop&Start rendszerrel ellátott dízelmotor.

AZ EAT6 automata sebességváltó (6 sebességű Efficient Automatic Transmission váltó) a PureTech 110 S&S benzinmotorhoz érhető el.  Gyors váltásokkal garantálja az egyenletes haladást és a kiemelkedően kényelmes használatot. A váltó nyújtotta vezetési komfort még kellemesebbé teszi a mindennapi utazásokat.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

citroen-c3

KORSZERU
HASZNOS ÉS INTUITÍV

A CITROËN C3 minden erejével arra törekszik, hogy minél egyszerubbé tegye a mindennapi életet. A 7”-os érintoképernyon keresztül vezérelt CITROËN Connect Nav* navigációs rendszer a korábbinál könnyebb kezelhetoséget és akár 3D hatású megjelenítést kínál. Az Apple Carplay™, Mirror Link® vagy a késobbiekben Android Auto protokollal is muködo Mirror Screen technológia jóvoltából pedig a csatlakoztatott okostelefon** és egyes alkalmazásai a központi érintoképernyorol is vezérelhetok.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

citroen-c3

FÁRADDTNAK
ÉRZI MAGÁT?

Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni.  A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!” A rendszer két órás vezetési idő után, 65 km/h feletti sebességnél ad figyelmeztető jelzést, és óránként megismétli a figyelmeztetést, ha a vezető pihenő tatása nélkül tovább vezet. A vezetési idő nullázódik minden új út alkalmával.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-97322591