Citroen C3

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

OPTIMISTA
DIZÁJN

A CITROËN C3 vérbeli Citroën: egyedi formavilágának és arányainak köszönhetoen bárhol azonnal felismerheto. A megemelt orr-rész robusztus hatást kelt, ugyanakkor vízszintes kiképzésével hozzájárul a kiegyensúlyozott, minden agresszivitástól mentes egységes összképhez. A letisztult, plasztikus formákat eroteljes grafikus elemek teszik még hangsúlyosabbá. Az autó egész fellépésébol frissesség, energia és derus nyugalom árad.
citroen-c3

EGYEDI ÉS
KÜLÖNLEGES

A CITROËN C3 innovatív megoldásaival és karakteres egyéniségével hívja fel magára a figyelmet. A LED-es* nappali lámpák, a 3D hatású hátsó lámpák, a sárvédo- és küszöbborítások*, a nagy kerekek és az oldalsó Airbump®* elemek egyedülálló, különleges stílust és energikus, magabiztos fellépést kölcsönöznek az autónak.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

citroen-c3

MINTHA CSAK
OTTHON LENNE!

A korszeru és otthonos CITROËN C3 olyan életteret kínál, ahol deru, nyugalom és béke uralkodik. Mint a fedélzeti kényelem kulcsfontosságú elemeit, a C3 üléseit úgy tervezték, hogy széles és kényelmes ülohelyeket kínáljanak. A jó közérzetet szolgálják a jellemzoen nem autós területekrol kölcsönvett meleg hatású, fényes anyagok is. A C3-at ezen kívül rendkívül kényelmes felfüggesztés és kiváló hangszigetelés jellemzi.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

citroen-c3

KIS ÖKÖLÓGIAI
LÁBNYOMÚ MOTOROK

A CITROËN C3 eroforrásai között hatékony és gazdaságos, legújabb generációs PureTech benzinmotorok és BlueHDi dízelmotorok találhatók. A háromhengeres PureTech benzinmotor elérheto szívó 82 lóeros Stop&Start és turbófeltöltos 110 lóeros Stop&Start kivitelben, a négyhengeres diesel motor turbófeltöltos 100 lóeros Stop&Starttal felszerelt. A maximális kényelem és vezetési élmény érdekében a 110 lóeros benzinmotorhoz választható az új generációs, hatékony 6 fokozatú automata váltó (EAT6) is, amely élvezetes vezetést biztosít, továbbá gyorsan és kellemesen vált fokozatot. A PureTech 110 benzinmotor négy egymást követo évben (2015,
2016, 2017 és 2018) nyerte el Az Év Nemzetközi Motorja címet.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

citroen-c3

KORSZERU
HASZNOS ÉS INTUITÍV

A CITROËN C3 minden erejével arra törekszik, hogy minél egyszerubbé tegye a mindennapi életet. A 7”-os érintoképernyon keresztül vezérelt CITROËN Connect Nav* navigációs rendszer a korábbinál könnyebb kezelhetoséget és akár 3D hatású megjelenítést kínál. Az Apple Carplay™, Mirror Link® vagy a késobbiekben Android Auto protokollal is muködo Mirror Screen technológia jóvoltából pedig a csatlakoztatott okostelefon** és egyes alkalmazásai a központi érintoképernyorol is vezérelhetok.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

citroen-c3

FÁRADDTNAK
ÉRZI MAGÁT?

Fáradtnak érzi magát ? A rendszer jelzi, ha ideje egy kicsit pihenni.  A figyelmeztetés hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával történik, mint például: „Ne felejtsen el pihenőt tartani!” A rendszer két órás vezetési idő után, 65 km/h feletti sebességnél ad figyelmeztető jelzést, és óránként megismétli a figyelmeztetést, ha a vezető pihenő tatása nélkül tovább vezet. A vezetési idő nullázódik minden új út alkalmával.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-18695506