Citroen Berlingo

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

DESIGN
KARAKTERES SZEMÉLYISÉG

Magas, rövid, tekintélyparancsoló motorháztető, a korábbinál szélesebb, ismerős orr-rész, előretolt szélvédő, Airbump® betétek, a karosszériát feldobó színfoltok* (pl. a ködfényszórók* körül)... Robusztus designjával és áramvonalas külsejével az új Citroën Berlingo valósággal felpezsdíti a piacot. A merész modell az intelligencia, a praktikum és a kényelem stílusosan modern összhangját valósítja meg.
citroen-berlingo

ÚJ CITROËN
BERLINGO

A kompakt egyterű kategória megteremtőjeként számon tartott Citroën bemutatja az új Berlingót. A Berlingo első generációja 1996-ban indult útjára, de a most bevezetésre kerülő 3. generációs modell megőrzi elődjei erényeit, és a folyamatos megújulás jegyében még modernebb formát ölt. Az új Citroën Berlingo merész és újító szellemű választ ad a design, a variálhatóság és a funkcionalitás kérdéseire. Az új Citroën Berlingo most Európa legjobb autóvétele, hisz elnyerte az AutoBest 2019 díját.

 

 

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

citroen-berlingo

CITROEN ADVANCED.
COMFORT® PROGRAM

Kitűnő menetkomfortot biztosít: a kényelmes üléseknek és felfüggesztéseknek, valamint a kiváló hangszigetelésnek köszönhetően az utazás élménnyé válik, melyet megoszthatunk a velünk utazókkal.

A hatalmas üvegfelületeken át csak úgy árad a fény az új Citroën Berlingo utasterébe. A nagyméretű panoráma üvegtető tovább növeli a világosságot, és ha már túl sok a fény, egy mozdulattal behúzhatjuk az elektromos árnyékolót.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

citroen-berlingo

A KATEGÓRIA
LEGJOBBJAI

A dizájn, a kényelem és a praktikum szempontjait sikeresen ötvöző új Citroën Berlingót dinamikus menettulajdonságok és élvezetes vezetés jellemzik, amit a könnyű és hatékony új padlólemez, valamint a fogyasztás és CO2-kibocsátás szempontjából kifejezetten gazdaságos, legújabb generációs motorok társításával sikerült elérni.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

citroen-berlingo

CITROËN CONNECT NAV
ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI
TELEFONTÖLTÉS

A Citroën Connect Nav névre hallgató legújabb generációs 3D navigációs rendszerhez* színes érintőképernyő kapcsolódik, amelyen ujjheggyel is lehet zoomolni. A domborzat és a látnivalók valósághű ábrázolása megkönnyíti az európai nagyvárosokban történő navigációt. A telefonkábelek kiküszöbölésére szolgál az okostelefonok számára kialakított tárolórekeszben található különleges töltőállomás*, mely a mágneses indukció elvén működik.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

citroen-berlingo

OLDALSÓ TOLÓAJTÓK
ÉS NYITHATÓ HÁTSÓ ABLAK

A kívül-belül praktikusan kialakított új Berlingóba az oldalsó tolóajtóknak köszönhetően rendkívül kényelmes a beszállás. A minél praktikusabb használat érdekében a tervezők optimalizálták az ajtók méretét. Egyedi megoldás, hogy a csomagtartóhoz a nyitható hátsó ablakon*keresztül is hozzá lehet férni.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNCI-60139632