carnet-alfa-romeo-szalon

Alfák és Kávé a CarNet Alfa Romeónál

hirdetés
Budaörsi kereskedésünk adott otthont múlt szombaton az Alfák és Kávé elnevezésű rendezvénynek, amelyen egy finom kávé mellett beszélgethettek az alfások és az olasz autók rajongói.
Az Alfa Romeo Club Magyarország által a CarNet budaörsi Alfa Romeo szalonjában megrendezett esemény vendégei megismerkedhettek a márka legújabb modelljével, a Tonaléval, illetve cégünk készletes autóiról is érdeklődhettek. A parkolóban több mint 20 Alfa gyűlt össze, köztük Giuliák, Stelviók, Giulietták, de érkezett több GTV és 75-ös Alfa is.
A rendezvényen külön megemlékeztek az idén 30 éves Alfa 155-ös modellről, amelyből tíz darab érkezett a szalon parkolójába.
A 155-ös alfa Romeót 1992-ben kezdték gyártani, amely 30 év távlatából is egy kívánatos forma, sok példány napi használatban van még a 155-ösökből, mások pedig már féltve őrzött hobbiautóként futnak. A 155-ös Alfából 1998-ig összesen 195.526 darabot gyártottak, majd a 156-os Alfa Romeo váltotta le.
A modell történetét ismertető cikkünk itt található. ( https://carnet.hu/alfa-romeo/hirek/30-eve-kezdodott-az-alfa-155-es-gyartasa )

A szalonban kiállítottak egy 1992-es SZ-t (amelyről a CarNet Ride legújabb, Tonale tesztjében is megemlékezünk), valamint az Alfa Romeo kétüléses sportautóját, a 4C-t is megcsodálhatták az érdeklődők.