Renault Pro+
egyedi felépítmények

Renault Pro+
egyedi felépítmények

Alakítsa ki a járművet az Ön igénye szerint

Áru- vagy személyszállítással foglalkozik? 

Tevékenységétől függetlenül Ön is biztosan meg fogja találni az igényeinek megfelelő Renault haszonjárművet.

renault-pro-plusz-egyedi-felepitmenyek

Építőipari haszonjárműveink


Építőipari munkálatok? Földmozgatás?
Elektromos és vízvezeték hálózat telepítés? Munkájától függetlenül Ön is biztosan megtalálja a tevékenységéhez illő járművet. Építkezési munkálatok során alkalmazható haszonjárművek rendkívül széles választékát kínáljuk Önnek: személyek szállítására is alkalmas egyterű vagy duplakabinos modellek; ömlesztett áru fuvarozására használható billenős autó; nagyobb tárgyak szállítására alkalmas platós autó daruval... Emellett további átalakításokat is választhat: lehajtható oldalfalú plató, oldalra billenthető plató, konténerszállító, önrakodó daru...
renault-pro-plusz-egyedi-felepitmenyek

Tágas rakterű haszongépjárműveink


Nagy raktérre van szüksége? A Renault MASTER ideális jármű a nagyobb tárgyak szállításához. A raktér padlókialakításának, valamint az első- vagy hátsókerék meghajtású alvázaknak köszönhetően 18, 20 vagy akár 22 m3 kapacitású rakodótér is rendelkezésre állhat, kabin feletti raktérrel vagy anélkül, emelőhátfallal vagy anélkül. Emellett lehetőség van dobozos és ponyvás felépítmény közül választani.
renault-pro-plusz-egyedi-felepitmenyek

Hőszigetelt és hűtőautóink


Hőszigetelt és hűtőautóink széles választékának köszönhetően a zárt hűtési lánc könnyedén megvalósítható. Vállalkozásának tevékenységétől függetlenül – legyen akár catering szolgáltató, hentes vagy fagyasztott árut fuvarozó vállalkozó – nálunk biztosan megtalálja az Önnek szükséges járművet. Belső szigetelésű furgon vagy hőszigetelt dobozos felépítmény: Ön választ.
renault-pro-plusz-egyedi-felepitmenyek

Személyszállító haszonjárműveink


A Combi vagy Busz verziójú Renault TRAFIC és Renault MASTER modellekkel akár 17 főt is szállíthat egyszerre.

A 6–9 személyes Passenger verziójú Renault TRAFIC modellekben optimális kényelem várja az utasokat.

A Renault MASTER Combi modellekben – a 6–9 személyes verzió esetén – az L2H2 típus választásakor egy rendkívül tágas, 4,7 m3 kapacitású csomagtér gondoskodik a csomagok biztonságos elhelyezéséről és szállításáról.
A Renault MASTER Busz 17 ülésével egy valódi minibusz kapacitásával rendelkezik.

Ez a minden igényt kielégítő haszongépjármű ideális tömegközlekedési eszköznek és mozgásukban korlátozott személyek szállításához is.
renault-pro-plusz-egyedi-felepitmenyek

Hatósági és mentőautóink


Piacvezető gyártóként rendkívül széles kínálattal rendelkezünk orvosi autók, betegszállítók, sürgősségi mentőautók és katasztrófavédelmi mentőautók tekintetében.

A Renault TRAFIC mentőautó változata is rendkívül népszerű, míg a Renault MASTER a katasztrófavédelmi sürgősségi járművek piacán számít meghatározó szereplőnek.

Mentőautóink, rendőrségi és tűzoltósági járműveink, valamint az autópálya felügyeletek által használt kocsijaink sokszor életeket mentenek!
renault-pro-plusz-egyedi-felepitmenyek

A Renault Tech minden kívánságát teljesíti!


Fedezze fel a Renault Tech szolgáltatásait! Immáron 25 éve gyártunk és értékesítünk egyedileg átalakított haszongépjárműveket kis-és középvállalkozások, kereskedők és önkormányzatok számára, akár flottaként is.

A Renault Tech a speciális átalakítások révén a legegyedibb igényeket is képes kielégíteni, összhangban a Renault Csoport minőségi szabványaival. Értékesítőink minden kérdésére megtalálják a megfelelő választ, valamint segítenek összeállítani a minden igényét kielégítő egyedi átalakítás specifikációját.

A Renault Tech munkatársaihoz ezen felül az értékesítést követően is bizalommal fordulhat, ha tanácsokra vagy konkrét megoldásokra lenne szüksége járművének karbantartásával vagy javításával kapcsolatban.
renault-pro-plusz-egyedi-felepitmenyek

További lehetséges átalakítások


Fedezze fel további elérhető speciális  kialakításainkat:

  • Állatszállító jármű
  • Elárusító autó
  • Kosaras daruskocsi
  • Temetkezési járművek
  • Átalakított karosszéria, futómű vagy felfüggesztés
  • 4 kerék meghajtás
  • Üvegajtó
  • Emelőhátfal
  • Daruskocsi
  • Lakóautó...

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNRE-47121359