Renault Trafic SpaceClass

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A KÉNYELEM
NEM LUXUS TÖBBÉ

Az új renault trafic combi belső tere
rengeteg innovatív megoldást rejt.

renault-trafic-spaceclass

Robusztus vonalvezetés


és egyben dinamikus megjelenés jellemzi az új trafic spaceclass-t. A belső térben a kényelem legfelső foka és számtalan rakodóhely várja az utazni vágyókat. Akár professzionális, akár családi felhasználásról van szó, a motorválaszték minden igényt kielégítő, a számtalan aktív és passzív biztonsági felszerelés pedig a biztonságos célbaérés záloga. keljen útra és minden kilométer élvezetes lesz majd.

Nyomaték

0

Nm/perc

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

renault-trafic-spaceclass

Mobil tárgyalótér


Eltávolítható asztal, LED-es olvasófények, italtartók, sínen csúsztatható, forgatható üléssorok vagy ülések, amelyeken akár 6 személy is elfér egymással szemben...
Az Új SpaceClass minden elemében kényelmes.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

renault-trafic-spaceclass

Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás!


Az új 2.0 literes, 5. generációs motor és az új duplakuplungos EDC automata sebességváltó a legújabb technológiák segítségével nagyobb teljesítményt (+ 25 LE) és nagyobb nyomatékot (+ 40 Nm) biztosít hosszabb ideig, emellett pedig csökkenti a fogyasztást és a CO₂-kibocsátást.

 

Mindemellett kellemes vezetési élményben lehet része, miközben teljes mértékben kézben tarthatja a fogyasztást.

 

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

renault-trafic-spaceclass

Csúcstechnológia,


amely képes a megfelelő pillanatban  beavatkozni Az ESP menetstabilizátor (3) három új, mindennap használatos funkcióval bővült. Az első az Extended Grip tapadássegítő rendszer, amely a csökkent tapadású talajon (homok, sár, hó) segít a meghajtásban. A második a HSA (Hill Start Assist)(4) emelkedőn elindulást segítő rendszer, amely erősen terhelt gépjármű esetén különösen hasznos. A harmadik a vontatmány beszitálását gátló rendszer, amely a gyári vonóhoroggal együtt érhető el, és segít a vontatmányt a nyomvonalon tartani.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

renault-trafic-spaceclass

Céges ügyfelek számára


Vállalkozásának megjelenése nagyban függ az autótól ? Aprólékosan kidolgozott elemek, XXL méretű tér, rekord szintű variálhatóság... az Új SpaceClass a sofőr és az utasok minden igényét képes kielégíteni. Az autó modern és kényelmes vezetőülésétől kezdve a szemben elhelyezve akár 6 személyt is elszállítani képes hátsó ülésekig az autó minden eleme eleganciát és harmóniát tükröz.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNRE-43453394