Renault Clio Société

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Végtelen vonzerő

Egy műalkotás volánja mögött

renault-clio-societe

DIZÁJN


Renault CLIO Société: haszongépjárműves használhatóság - érzéki formába öntve. Kifejező vonalai és tökéletes arányai hangsúlyozzák sportos karakterét: az erőt sugárzó idomok, a kifejező orr-rész és az erőteljes hátsó kerékjáratok egyedi megjelenést kölcsönöznek. Lépjen közelebb!

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

m3

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

ford-fiesta

Renault CLIO Société


Haszongépjárműves használhatóság - érzéki formába öntve. Kifejező vonalai és tökéletes arányai hangsúlyozzák sportos karakterét: az erőt sugárzó idomok, a kifejező orr-rész és az erőteljes hátsó kerékjáratok egyedi megjelenést kölcsönöznek.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

ford-fiesta

dCi 75

 
Gazdaságos, alacsony kibocsátású dízelerőforrás 1461 cm3 hengerűrtartalommal

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

ford-fiesta

A Renault technológiai kiválósága


Minden egyes Renault-motorblokk magában hordozza azokat a technikai újdonságokat, amelyeket szakértő mérnökeink fejlesztettek ki a Forma 1-ben eltöltött több, mint 30 év során szerzett tapasztalat gyümölcseként. Fedezzen fel olyan kiváló technológiákat a Renault CLIO Sociétében is, mint a „downsizing”, a hőszabályozás vagy a Stop & Start rendszer.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

ford-fiesta

Minden belefér!


911 literes raktér és 521 kg-os terhelhetőség
A CLIO Société nagyméretű raktere az utastértől ráccsal van elválasztva, amely kényelmes és biztonságos megoldást biztosít a kiszállítások során.

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNRE-18047416