Új Renault Clio

Új Renault Clio

Már havi 29 290 Ft-tól, FIX 4,99% THM-mel!*

Kezdő listaár 3 349 000 Ft
Városi és vonzó autó
Érzéki vonalak,
dinamikus kialakítás,
karakteres megjelenés
és új full LED fényjegy ...

Az Új CLIO stílusa már az első pillanatban magával ragad.
renault-grand-scenic
renault-grand-scenic

Az egyedülálló vezetési élményért a mindennapokban!

Az Új CLIO-t valódi élmény vezetni.
renault-grand-scenic
Maradjon kapcsolatban a világgal!

Kategóriájában az egyik legnagyobb méretű érintőképernyővel, online navigációval, Google Places - hasznos helyek keresése funkcióval... A Renault EASY CONNECT rendszerrel az Új CLIO mindig kapcsolatban marad a világgal!

Vezessen könnyedén és gondtalanul!

A gyalogos és kerékpáros érzékelővel is ellátott automatikus vészfékező rendszer segítségével ez az emblematikus városi autó minden pillanatban megvédi Önt, akár a városban, akár vidéki utakon vezet az útja. Az Új CLIO a Renault EASY DRIVE legújabb megoldásait biztosítja, mint például a 360°-os kamera és az Easy Park Assist rendszer.

Az Új CLIO R.S. Line

renault-grand-scenic

Egyedi személyiség a Renault Sport jegyében

Atletikus vonalvezetésével, high-tech pilótafülkéjével, innovatív technológiáival és dinamikus vezetési élményével az Új CLIO R.S. Line az exkluzív, sportos vonalat képviseli, és készen áll arra, hogy sportot csempésszen a mindennapjaiba.

Érezze át a ritmusát!

Ismerje meg a verziókat!

Válassza a leginkább Önhöz illőt!
Life
Kezdő listaár 3 349 000 Ft
renault-grand-scenic
Sávtartó rendszer
Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
Fényérzékelő
Rádió előkészítés
15" acél keréktárcsák
Követési távolságra figyelmeztető rendszer
Zen
Kezdő listaár 4 149 000 Ft
renault-grand-scenic
Manuális klímaberendezés
Impulzív első és hátsó elektromos ablakemelők
Matt fekete - króm külső dekorelemek
Easy Link 7" DAB multimédia rendszer navigáció nélkül, Arkamys® hangrendszer
16" acél keréktárcsák
Intens
Kezdő listaár 4 599 000 Ft
renault-grand-scenic
Hátsó tolatóradar
Ködfényszórók
Eső- és fényérzékelő
Bőrkormány
Automata Renault Kártya
Automata klímaberendezés
Easy Link 7" DAB multimédia rendszer navigációval, Arkamys® hangrendszer
16" könnyűfém keréktárcsa
R.S. Line
Kezdő listaár 4 899 000 Ft
renault-grand-scenic
Sötét textil kárpitozás R.S. Line vörös varással
17" könnyűfém keréktárcsa

A további részletekről érdeklődjön
a RENAULT CarNet márkakereskedésekben.

1. Az ajánlat 2020.01.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. A feltüntetett használtautó-beszámítási és felszereltségi ajánlataink kizárólag magánszemélyek esetén érvényesek.
Részletekről és feltételekről érdeklődjön a DACIA CarNet márkakereskedésekben!

 2. A finanszírozási ajánlat a 2020.01.01 napja után megkötött szerződésekre vonatkozik a Új Renault Clio Life SCe 65 verzió esetében és visszavonásig érvényes. Finanszírozási feltételek: kamat: fix 4,81%, devizanem: forint, önerő minimum: 25%, futamidő: maximum 48 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: maximum 25%, THM: fix 4,99%, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A kiemelt ajánlatban szereplő 29 290 Ft-os havidíj, 200 000 Ft-os kedvezménnyel csökkentett 3 149 000 Ft bruttó vételár, 1 259 600 kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén érvényes. A kamat összege: 270 300 Ft, a finanszírozás teljes összege 1 889 400 Ft, a fizetendő teljes összeg: 2 159 700 Ft, a kiemelt utolsó lízingdíj: 787 250 Ft. Reprezentatív példa: finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 452 737 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 452 737 Ft, havidíj: 41 548 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 500 000 Ft, THM: 4,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértékemódosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza.A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a HYPERLINK "http://www.unicreditleasing.hu" www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetők el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. + Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a www.renault.hu/wltp oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében.

A garancia 5 év vagy 100 000 km, minden esetben a kettő közül a korábban elért erejéig érvényes, annak pontos részleteit a szerződés részét képező Renault Általános Szerződési Feltételek című dokumentum tartalmazza. A feltüntetett árak tartalmazzák a regisztrációs adót és az áfát. A kiadványban szereplő képek illusztrációk. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek. A gépjárművek felszereltségét, az árakat és egyéb feltételeket bármikor egyoldalúan módosíthatjuk. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A pontos, teljes és részletes tájékoztatás érdekében keresse fel az Önhöz legközelebbi Renault Márkakereskedést! A Renault Hungária Kft. a nyomdai hibákból, az adatok pontatlanságából és a módosításokból eredő tévedésekért való felelősségét kizárja.

Az Év Autója díjat (Car of the Year) autós szakújságírók szavazása alapján osztják ki az Európában forgalmazott autómodellek között, 2020. március 2-án. További információ: caroftheyear.org