Renault Pro+

Renault Pro+

Ismerje meg a vállalkozások számára létrehozott díjmentes Renault Pro+ szakértői hálózatunkat és fedezze fel a kedvezményes egyedi ajánlataikban rejlő lehetőségeket!

Renault haszongépjárművek flottanapok akció:

0% tHM-mel, és flottakedvezménnyel! 

Renault PRO+

Testreszabott megoldások cégeknek

Több, mint 200 verzió és megannyi átalakítási lehetőség

Szakértőink mindenben az Ön
szolgálatára állnak

Megkönnyítjük
a választást

Vállalkozásának gondtalan működéséhez
a következőket garantáljuk:

szakertoink
megkonyitjuk-a-valasztast
gondtalan-mukodes
  • haszongépjárművekre specializálódott eladók
  • kijelölt ügyintéző az értékesítés utáni kapcsolattartáshoz
  • céges ügyfeleink számára fenntartott fogadózónák
  • kiállított haszongépjárművek nagy választéka
  • próbavezetés előzetes bejelentkezés nélkül
  • azonnali ajánlatok, beleértve az egyedi felépítményű járműveket is
  • meghosszabbított műhely nyitvatartás
  • expressz átvizsgálás és azonnali diagnosztika
  • cseregépjármű biztosítása

Modelljeink

Európa meghatározó haszongépjármű gyártója

Különleges odafigyelést kapcsoltunk termékeinkhez és szolgáltatásainkhoz, hogy a legnagyobb minőségű szolgáltatást kapják ügyfeleink minden szektorban. Minden járművünk széles kínálattal rendelkezik gyárilag is, de a helyi gyártók további lehetőségeket kínálnak. A Renault 1998 óta piacvezető a haszongépjármű piacon. Ez az eredmény is azt mutatja, hogy modelljeinkkel és szolgáltatásainkkal ügyfeleink minden igényére professzionális megoldást tudunk kínálni.

Felépítményeink

A különböző munkák, különböző igényeket követelnek, de a Renault haszongépjárművei mindenki számára képesek megoldást nyújtani.

*Az aktuális készletről érdeklődjön a Renault Budapest márkakereskedésekben.

A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2019.01.01 után megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Renault haszongépjármű esetén, visszavonásig. A finanszírozás keretében zártvégű pénzügyi lízing vehető igénybe, forint alapon, a futamidő teljes időtartamára rögzített kamattal. Finanszírozási feltételek: önerő: minimum 35 %, futamidő: 36-48 hónap, a finanszírozás minimum összege: 3 000 000 Ft, a kamat a teljes futamidőre 0%. A THM meghatározása a finanszírozási feltételek figyelembevételével, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 Korm. rendelet alapján történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a http://www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, ami elérhető a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf weboldalon. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel márkakereskedésünket.