FALUBUSZ 2020

FALUBUSZ 2020

Falugondnoki tevékenységének ellátásához tökéletes megoldást nyújtanak a RENAULT TRAFIC modellek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
segítünk pályázata elkészítésében!


A pályázatban részt vehetnek:

Azok a települések, ahol az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2019.január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján, valamint a 1993. évi III. a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló törvény alapján jogosultak falugondnoki vagy tanyagondnoki szolgáltatás működtetésére, létrehozására.

Pályázati intervallum: 2020. július 16 - augusztus 15.


A pályázatban támogatható tevékenység:

Új gépjárművek beszerzése és üzembe helyezése új szolgálat létrehozását vállaló települések részére. Ezen települések esetében a falugondnoki szolgálat szolgáltatói nyilvántartásba vételnek meg kell valósulnia legkésőbb az elszámolás benyújtásáig. Új gépjármű beszerzése és üzembe helyezése meglévő falugondnoki szolgálat esetén, akik benyújtáskor nem rendelkeznek a szolgáltatás működéséhez szükséges gépjárművel és a szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények és hálózatok hatósági nyilvántartásában a pályázat benyújtásakor végleges bejegyzéssel rendelkeznek.

A további részletekről érdeklődjön
a RENAULT CarNet márkakereskedésekben.

A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A részletekért forduljon a Renault CarNet márkakereskedéseihez.

ÍRJON NEKÜNK!

CNRE-86335551