Hírek

Izgalmas technikával érkezik az MG kisautója

Új technológia irányába nyit az MG, méghozzá az arra talán legalkalmasabb kategóriában. A városi MG3 dinamikusnak, takarékosnak és megfizethetőnek ígérkezik – ráadásul még jól is néz ki.
Az autóiparban hosszú évek óta folyik a vita arról, hogy melyik villamosítási megoldással lehet a leghatékonyabban csökkenteni a közlekedés szénkibocsátását. Mint az élet legtöbb területén, itt sem létezik egyetlen, univerzális válasz.

Minden technológia mellett és ellen szólnak érvek. A valódi kérdés az, hogy a gyártók megtalálják-e azt a rendszert, amellyel az adott piacon a legeredményesebben tudják megszólítani az ügyfeleket – illetve hogy találnak-e az adott márka kínálatában olyan autót, amely találkozik elvárásaikkal, így képes kiváltani a hagyományos erőforrásokat.
Az MG belső égésű, plug-in hibrid és tisztán elektromos hajtásláncokkal szerelt típusai után most bemutatta első full hibrid konfigurációját. Ez hagyományosnak hangzik, azonban a megvalósítása eltér a konvencionális sémától, és pontosan ez teheti különösen népszerűvé a városi forgalomra optimalizált járművek kategóriájában.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/mg oldalon: 
https://carnet.hu/mg/hirek/izgalmas-technikaval-erkezik-az-mg-kisautoja
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely