Hírek

Utólag épít villanyautót népszerű típusából a Peugeot

A Peugeot és társmárkái hamarosan úttörő jelentőségű, példa értékű szolgáltatást vezetnek be Európában. A márka haszonjárműveit villamosító program egyrészt több nézőpontból is rávilágít a körkörös gazdálkodás előnyeire, másrészt megnyugtató és fenntartható választ kínál az elektromos átállással kapcsolatos kérdésekre és aggályokra.
A Peugeot anyavállalata, a Stellantis, valamint a villamosítás francia specialistája, a Qinomic között létrejött megállapodásnak köszönhetően kevesebb mint egy éven belül bárki villanyautóvá építtetheti át Peugeot Expertjét, méghozzá a gyár támogatását élvező program keretében.

Ez önmagában is nagy jelentőségű hír, a konverzió tényénél is izgalmasabb azonban mindaz, ami életre hívta ezt az együttműködést, és az, amit ez a kezdeményezés közép- és hosszú távon elérhet.
Az innovációs és technológiai intézet, az EIT által közzétett jelentés szerint Európa országaiban három év alatt 40 százalékkal nőtt azoknak a városrészeknek a száma, ahová kizárólag csekély károsanyag-kibocsátású járművel szabad behajtani.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/peugeot oldalon:
https://carnet.hu/peugeot/hirek-2/utolag-epit-villanyautot-nepszeru-tipusabol-a-peugeot
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely