Hírek

Nagyvas érkezett a Toyota haszonjármű-kínálatába

Két kulcsfontosságú újdonsággal bővült a Toyota Professional európai választéka, ezek érkezésével pedig nemcsak sokoldalúbb, de tisztább is lett a márka könnyű haszonjárműveinek portfóliója.
Amikor a környezet védelméről, a mobilitás szénlábnyomának csökkentéséről van szó, a Toyota nem hisz az egyetemes válaszokban.

Míg számos versenytársa minden figyelmét az akkumulátoros elektromos járművekre irányítja, a világ első számú autógyártója párhuzamosan fejleszt minden létező – valamint néhány még nem is létező – hajtástechnológiát.

Meggyőződése ugyanis, hogy minden megoldásnak megvan a maga helye és ideje: piactól és felhasználási jellegtől függően más és más lehetőséggel biztosítható a károsanyag-kibocsátás optimális mértékű mérséklése.
Erre a filozófiára bőségesen láthattunk már példát a márka személyautó-kínálatából, ahol a gyors ütemben érkező tisztán elektromos modellek mellett jelentős hangsúlyt kapnak a hibridek, de a hidrogénüzemű belső égésű motorok szériagyártásának előkészítése is ígéretes ütemben zajlik, miközben a hidrogén-üzemanyagcella továbbfejlesztése is napirenden van.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/toyota oldalon: 
https://www.carnet.hu/toyota/hirek/nagyvas-erkezett-a-toyota-haszonjarmu-kinalataba
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely