Hyundai i20

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Minden benne van. Fiatalos stílus és megnyerő külső

.......
hyundai-i20

Új tervezés és rendkívüli kifinomultság


Büszkén mutatjuk be az új merész formatervet, amely szigorúbb megjelenést kölcsönöz az új i20-nak, és azt az érzéki sportosságot testesíti meg, amely megkülönbözteti a Hyundai autók legújabb családját. A fejlett biztonsági berendezések
széles választékának köszönhetően intelligensebb és biztonságosabb, valamint kifinomult technológiákat és zökkenőmentes kapcsodási lehetőségeket kínál.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

hyundai-i20

Stílusos beltér


Az új i20 a kitűnő beltér, a beltéri színkombinációk és stíluselemek széles választékának nyerő kombinációját kínálja, hogy a beltér és a külső egyaránt üdének hassanak.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

hyundai-i20

Teljesítmény és hatékonyság


Az új i20 négyfajta benzinmotorral érhető el, amelyek mindegyike kiváló teljesítményt nyújt. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb teljesítményszintet és sebességváltó típust. Az alapfelszereltség részét képező Stop & Go (ISG) rendszer automatikusan leállítja és újraindítja a motort a közlekedési lámpáknál. Ez hozzájárul az alacsonyabb üzemanyag fogyasztáshoz, az alacsonyabb CO2 kibocsátáshoz és a nagyobb hatékonysághoz.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

hyundai-i20

Hyundai SmartSense


Az új i20 a legmodernebb vezetéstámogató rendszereket kínálja:
Hyundai Smart Sense – a biztonságosabb és nyugodtabb autózásért

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

hyundai-i20

Élvezze a zökkenőmentes kapcsolódás lehetőségét


Az új i20 elérhető a zökkenőmentes kapcsolódási lehetőségeket, megnövelt komfortot és utazási kényelmet biztosító intelligens technológiák széles skálájával.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNHY-84762444