Ford Ranger
Raptor

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ÚJ FORD
RANGER RAPTOR

Az új Ford Ranger Raptor egy terepre született vérbeli kalandor. Minden részét úgy tervezeték meg, hogy uralja az utat - legyen az bármilyen. Egyedülálló a maga nemében.

ford-ranger-raptor

Hódításra tervezték

Ahogy helyet foglal a Raptor egyedileg tervezett, kényelmes ülésein, rögtön érezni fogja, hogy ez nem egy hétköznapi pick-up. A különböző intelligens rendszerek és fejlett technológiák egyedülálló vezetési élményt kínálnak Önnek, ami semmi máshoz nem fogható. Ráadásul mindössze egyetlen gombnyomással aktiválhatja a hatékony új Terepvezérlési rendszert is, ami a jármű félelmetes képességeit a 6 különböző tereptípushoz optimalizálja. A Normál üzemmód, a Sport üzemmód, a Fű, Kavics és Hó üzemmód, a Sár és Homok üzemmód, valamint a Szikla üzemmód mellett az igazán kemény off-road élményekhez választhatja a különleges Baja üzemmódot is.

Teljesítmény

0

LE

Vontatás

0

Kg

Nyomaték

0

Nm

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

ford-ranger-raptor

Önre tervezve

Rangerben. Nem számít hová és kikkel utazik, a gépjármű komfortos belső terének köszönhetően Ön a városi terepjárókhoz hasonló luxust és stílust élvezheti. A képen látható Wildtrak belső terében a test vonalát követő, és a hátat jól megtámasztó, ülések találhatóak, bőr ülésborítással és domború Wildtrak emblémával. A 8 irányban, elektromosan állítható vezetőülés pedig arról gondoskodik, hogy mindig kényelmesen ülhessen. Az új Ranger átgondolt dizájnja számos modern funkciót és technológiát kínál beleértve az új FordPass Connect* választható, beépített modemet és a Ford SYNC 3 rendszert 8"-os, színes érintőképernyővel és navigációval, aminek segítségével még ismeretlen terepeken is könnyedén eligazodhat.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

ford-ranger

Teljesítmény mindenek felett

Az új Ford Ranger Raptor az erőteljes terepképességeket egyesíti a GT szupersportkocsikat és a Focus RS-t is átható Ford Performance DNS-sel. A Ford 2.0 literes EcoBlue dízelmotor precízen megtervezett, speciális bi-turbó változatát egy új, 10-sebességes automata váltóval és kormányra szerelt sebességváltóval párosítottuk. Az eredmény: egyedülálló vezetési élmény. A speciális terepjáró gumiabroncsok segítségével Ön bármilyen terepet meghódíthat a magas homokdűnéktől a sűrű sártengereken és sebes folyású gázlókon át egészen a sziklás és meredek hegyi utakig

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

ford-ranger-raptor

Fejlett biztonsági technológiák

Akár autópályán vezet a célja felé, akár folyókon gázol át, a Raptorban kifinomult biztonsági rendszerek sora gondoskodik az Ön és az utasai védelméről. A fejlett Borulásgátló- és Elektronikus menetstabilizáló rendszerre minden helyzetben számíthat, az Ütközésmegelőző rendszer és a független Vészfék-rásegítő rendszer pedig hatékonyan csökkenti a balesetek előfordulását.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

ford-ranger-raptor

Mindenre felkészült

Az új Ford Ranger Raptor a gondos tervezés eredményeképpen a világ legdurvább terepein is könnyedén megállja a helyét. Az egyedülálló, nagy szilárdságú acélötvözetből kovácsolt alváz a legszélsőségesebb környezeti igénybevételnek is ellenáll. A 28 cm-es hasmagassággal akár egy 85 cm mély vízfolyáson is képes átvágni. A Raptor minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy olyan off-road vezetési élményt nyújtson, amihez semmi nem fogható.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!