Ford Mustang

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Szabadon

A világ legkelendőbb sportkupéja* egyre tökéletesebbé válik. Az új, még inkább áramvonalas dizájn, a még több fejlett technológia és a nagyobb teljesítmény is azt bizonyítja, hogy az új Ford Mustang több, mint egyszerű sportautó: a Ford szíve és lelke.
ford-mustang

Jellegzetes!

Az új Mustang minden szemszögből erőteljes benyomást kelt. Elöl szélesebb, erőteljesebb, hálós hűtőrács és újraprofilozott lökhárító díszíti. A motorháztetőn található új légbeömlőnyílások nemcsak figyelemfelkeltőek, de biztosítják, hogy a motor még a legnagyobb igénybevételt jelentő helyzetekben se melegedjen túl, és csendes maradjon. És kinek ne akadna meg a tekintete a szemet gyönyörködtető új LED fényszórókon?

Teljesítmény

0

LE

Forgatónyomaték

0

Nm

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

BELSŐDESIGN

ford-mustang

Ikonikus

A pilótafülkék által ihletett belső terével az új Mustang izgalmas vezetési élményt nyújt. A fontosabb kezelőszervek könnyen elérhetők a digitális műszerfalon, melynek leolvasásához elég egyetlen pillantás. A műszerfal az arc magasságában kialakított központi szellőzőnyílásokkal és a repülőgépekre jellemző kapcsolókkal rendelkezik. A sebességváltó tökéletes elhelyezésével a sebességfokozatok közötti váltás gyors és egyszerű. A bőrborítású kormánykerék pedig egyszerűen csak tökéletesen illeszkedik a kézbe.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

ford-mustang

Hatékony

A Mustang korszerű technológián alapuló 2.3 literes Ford EcoBoost motorja a dinamikus teljesítmény és a könnyed hatékonyság tökéletes egyensúlyát nyújtja. A nagy kapacitású, közvetlen befecskendezéses rendszer pontosan adagolja az üzemanyagot, míg az ikerturbó megnövekedett erőt – várhatóan több mint 290LE (213kW)– és azonnali gázreakciót biztosít.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

ford-mustang

Intelligens

Az új Mustang intelligens felszereltségei még különlegesebbé varázsolják a vezetés élményét. A Mustang logót vetítő beépített lámpák a földre vetítik az ikonikus Mustang logót, amikor Ön kinyitja az ajtókat. Ha hátramenetbe kapcsol, a tolatókamera automatikusan megjeleníti az autó mögötti teret a 8"-os TFT kijelzőn. Az Ütközésmegelőző rendszer figyelmeztet egy, a jármű előtt haladó autóval való lehetséges ütközésre és működteti a fékeket, amennyiben Ön nem reagál időben. Az Adaptív sebességtartó automatika automatikusan fenntartja a kívánt távolságot az Ön előtt haladó járműtől. Mindezeken felül a Prémium hangrendszer (választható) optimális hangzást biztosít a szórakoztató utazáshoz.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

ford-mustang

Lendületes

A Mustang mindig is egyedi sportautó volt, és az általa nyújtott élmény most új magaslatokba emelkedik. A független hátsó felfüggesztéssel ellátott, speciálisan kialakított alvázat arra tervezték, hogy ez legyen a valaha létező leggyorsabb Mustang. Az oldalirányú merevség növelése a jármű hátsó részén, az új lengéscsillapítók és stabilizátor rudak pedig az irányíthatóságot fokozzák.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNFO-96003844